Ετσι "τρώει" τα λεφτά του Ζλάταν ο Ραϊόλα!

Με μια φωτογραφία και μια ατάκα-έπος, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τρόλαρε τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, τον οποίο κατηγορεί ότι προσπαθεί να του... φάει τα λεφτά. Άλλου επιπέδου το χιούμορ των δύο ανδρών που έχουν κατακτήσει το ποδοσφαίρο (PHOTO).

Ετσι "τρώει" τα λεφτά του Ζλάταν ο Ραϊόλα!
AP PHOTO/JAE C. HONG

" Μου είπαν ότι τελείωσε. Τους είπα ΟΧΙ" , έγραψε πρόσφατα ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο Instagram αναφερόμενος στο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που λίγο έλειψε να του "κόψει" την καριέρα.

Ο Σουηδός πάλεψε σκληρά και τα κατάφερε. Επέστρεψε στην δράση μέσα σε χρόνο dt και πλέον, βρίσκεται στα φυσιολογικά του στάνταρ, κάνοντας αυτό που ξέρει καλά. Να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ.

Για να συμβεί όμως αυτό, έπρεπε να κρατιέται σε φόρμα κάνοντας διαρκώς γυμναστική. Πολλές φορές με... ανορθόδοξες μεθόδους.

Μία εξ αυτών κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, των 100+ κιλών, να στέκεται όρθιος πάνω στην πλάτη του, ενώ εκείνος προσπαθεί να κάνει κάμψεις!

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στα social media του 36χρονου φορ, συνοδεία μιας επικής ατάκας όλο νόημα: " Όταν ο ατζέντης σου προσπαθεί να σου ξεζουμίσει και την τελευταία δεκάρα".

Αδιόρθωτος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK