ΕΥΚΑΙΡΙΑ: "Σκοτώνει" την BMW ο Ρούνεϊ

Όχι, όχι δεν χρεοκόπησε ο Άγγλος σταρ του ποδοσφαίρου Γουέιν Ρούνεϊ και πουλάει όσο όσο την BMW i8 (μοντέλο '15). Απλά, ο επιθετικός της Έβερτον απαγορεύεται να οδηγήσει για τα επόμενα δύο και ξεφορτώνεται ένα από τα... παιχνίδια του.

Μερικούς μήνες πριν, ο Γουέιν Ρούνεϊ συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος γεγονός που του επέφερε ποινή απαγόρευσης να κυκλοφορεί με όχημα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Με γνώμονα αυτό, ο Άγγλος σταρ, σύμφωνα με την "Daily Mail" έβγαλε στο σφυρί την πολυτελή BMW i8 (μοντέλο '15) έναντι 65.000 λιρών! 50.000 λίρες δηλαδή κάτω από την αρχική του τιμή...

Για τον Ρούνεϊ δεν αποτελεί... πλήγμα που θα πουλήσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αφού έχει στη διάθεσή του στόλο από πανάκριβα "παιχνίδια".

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.