Φελίπε και Άινε Κουτίνιο: Μια ιστορία αγάπης γεμάτη θυσίες

Ο νέος αστέρας της Μπαρτσελόνα, Φελίπε Κουτίνιο, δεν μετακομίζει μόνος του στη Βαρκελώνη, αλλά μαζί με την σύζυγό του, Άινε, καθώς και την κορούλα του. Μπορεί να είναι μόλις 25 ετών, αλλά ο Βραζιλιάνος άσος είναι ένας σωστός οικογενειάρχης, ό,τι ακριβώς ήθελε ο Βαλβέρδε (PHOTOS).

Φελίπε και Άινε Κουτίνιο: Μια ιστορία αγάπης γεμάτη θυσίες

Η μεταγραφή του έγινε σίριαλ που όμως είχε αίσιο τέλος για την Μπαρτσελόνα και τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Φελίπε Κουτίνιο είναι πλέον παίκτης των "μπλαουγκράνα" με τη μεταγραφή του να φτάνει τα 160.000.000 ευρώ και τον ίδιο να μετακομίζει στη Βαρκελώνη μαζί με την οικογένειά του.

Μπορεί να είναι μόλις 25 ετών, όμως έχει ήδη παντρευτεί και έχει κάνει και μια κορούλα με τον έρωτα της ζωής του, την Άινε, με την οποία είναι μαζί σχεδόν 10 χρόνια! Πρωτογνωρίστηκαν όταν οι δυο τους ήταν 14 ετών σε μια γειτονιά του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ο Φελίπε τότε έπαιζε -τι άλλο- ποδόσφαιρο, την είδε και αμέσως την ερωτεύτηκε. Της ζήτησε να βγουν και εκείνη δέχθηκε. Εκείνος ήταν από τα ταλεντάκια της Βάσκο Ντε Γκάμα και η Άινε το γνώριζε. Λίγο καιρό αργότερα άρχισαν να έρχονται προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους για τον Φελίπε, αλλά εκείνος δεν ήθελε να φύγει από τη Βραζιλία για να μην χωριστεί από την Άινε.

Στα 16 του, έφτασε πρόταση στην Βάσκο από την Ίντερ και οι σύλλογοι συμφώνησαν για την παραχώρησή του. Ο Βραζιλιάνος έπρεπε να μετακομίσει στην Ιταλία όταν θα έκλεινε τα 18 του. Το 2010 ο Φελίπε υπέγραψε στην Ίντερ και η Άινε, η οποία επίσης είχε κλείσε τα 18 της χρόνια, αποφάσισε να αφήσει τις σπουδές της στη μέση και να μετακομίσει μαζί με τον καλό της στην Ιταλία, για να μπορέσει να κυνηγήσει το όνειρό του. Δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν και έκαναν την κόρη τους.

Ο Κουτίνιο όπως έχουμε δει και στα social media δηλώνει τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι οικογενειάρχης, δεν βγαίνει πολύ και προτιμάει να περνάει τον ελεύθερό του χρόνο ποιοτικά μαζί με τις γυναίκες της ζωής του. Ό,τι ακριβώς δηλαδή θα ήθελε κάθε προπονητής από τον ποδοσφαιριστής του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK