Game Of Thrones: Η μάχη του Winterfell γέννησε τα πιο επικά αθλητικά memes που δεν περίμενες να δεις

Όλο το σύμπαν της τηλεοπτικής μυθοπλασίας παραμιλάει ύστερα από το πρόσφατο επεισόδιο του Game of Thrones, εκείνο με την πιο εξωπραγματική σκηνή μάχης στην ιστορία της αμερικάνικης TV,που γεννά διαρκώς memes με αναφορά στο NBA.

Game Of Thrones: Η μάχη του Winterfell γέννησε τα πιο επικά αθλητικά memes που δεν περίμενες να δεις

Προσοχή, ακολουθούν SPOILERS

Το επεισόδιο Game of Thrones της περασμένης Κυριακής, αποτέλεσε μια πραγματική τομή στην ιστορία τόσο της ίδιας της σειράς, όσο και στο σύνολο της μυθοπλασίας της αμερικάνικης καλωδιακής τηλεόρασης. Η μάχη του Winterfell έδωσε ό,τι υποσχέθηκε κι ακόμα περισσότερα: Μια εξωπραγματική σεκάνς μάχης, μια ατέλειωτη συζήτηση στα social media περί φως και σκοταδιού, μια ηρωίδα που εξελίχθηκε σε από μηχανής θεό. Ένα επεισόδιο όπου είδαμε σε απόλυτη δράση την πλειοψηφία των σημαντικότερων χαρακτήρων της σειράς, όπως οι Beric Dondarrion, Theon Greyjoy, Jorah Mormont, Dolorous Edd, Lyanna Mormont, Melisandre, δεν θα μπορούσε να είναι ένα 'τυχαίο επεισόδιο'.

Επίσης, ένα επεισόδιο όπου η Arya Stark αποδεικνύεται η μοναδική, η πραγματική MVP της σειράς, σκοτώνοντας τον Night King, δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει το απόλυτο δεκάρι στην ιστορία του GoT. Επειδή όμως τίποτα δεν φωνάζει περισσότερο Game of Thrones, από memes με αναφορές σε σούπερ σταρ του NBA, ακολουθεί το πιο ειλικρινές, το πιο ρεαλιστικό review του επεισοδίου, μέσα από αθλητικά 'μιμήδια'.

Eκείνα που δοξάζουν την Arya Stark

Εκείνο που προβλέπει ότι η Arya είναι η Chosen One, που θα φέρει λίγη δόξα στη Νέα Υόρκη

Εκείνο που η Arya έγινε ο νέος Ντάμιαν Λίλαρντ

Πολ Τζόρτζ εσύ;

Πολ Τζόρτζ οκ, εσύ είσαι.

Λίο Μέσι, πετάνε αεροπλάνα πάνω από το σπίτι σου;

Ο ορισμός του GOAT, (Κανένας MJ, κανένας Λεμπρόν)

Κριστιάνο Ρονάλντο μήπως να σταματήσεις να πανηγυρίζεις;

Από την προπόνηση κιόλας, ο αγώνας μύριζε μπαρούτι...

Έξτρα συμμετοχή:Eκείνο που παίζει με μουσική Τιτανικού (ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK