H απίστευτη αντίδραση της οπαδού που συνάντησε τον Ασένσιο!

Ο Μάρκο Ασένσιο είναι μόλις 22 ετών, παρόλα αυτά έχει προλάβει ήδη να αποκτήσει μία τεράστια βάση θαυμαστών και το ματς κόντρα στην Αγγλία αποδείχτηκε μία καλή ευκαιρία για να το διαπιστώσει. Δείτε την εκπληκτική αντίδραση μίας προσωπικής φαν του όταν ήρθε τετ α τετ με τον άσο της εθνικής Ισπανίας λίγο πριν το φιλικό της "φούρια ρόχα" (VIDEO).

H απίστευτη αντίδραση της οπαδού που συνάντησε τον Ασένσιο!

Bρίσκεται στην εκκίνηση της επαγγελματικής καριέρας του (η οποία προμηνύεται λαμπρή), παρόλα αυτά δεν τα λες και λίγα όσα έχει πετύχει ως τώρα ο Μάρκο Ασένσιο.

Οκτώ τίτλους με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (εκ των οποίων οι έξι διεθνείς) από το 2014 και μετά καθώς και 15 συμμετοχές με την εθνική Ισπανίας, με τον Λοπετέγκι να τον υπολογίζει μάλιστα στα αρχικά του πλάνα όσον αφορά στον καταρτισμό της φετινής Ρεάλ μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το πόσο δημοφιλής είναι πάντως ο Ισπανός διεθνής εξτρέμ μπορεί να γίνει αντιληπτό και από ένα video που δημοσίευσε το βράδυ του Σαββάτου ο επίσημος λογαριασμός της "φούρια ρόχα" στο Twitter, και το οποίο παρουσιάζει τη συνάντηση που είχε σε ξενοδοχείο του Λονδίνου με νεαρή θαυμάστριά του.

Λίγο πριν η αποστολή της Ισπανίας αναχωρήσει για το "Γουέμπλεϊ" και το φιλικό με την Αγγλία για την πρεμιέρα του Nations League, μία φαν του άσου της Ρεάλ τον πλησίασε για να πάρει αυτόγραφο και δεν άντεξε.

Ξέσπασε σε λυγμούς όταν συνειδητοποίησε πως το μεγάλο της είδωλο στεκόταν ακριβώς δίπλα της, με τον Ασένσιο να την παίρνει μάλιστα αγκαλιά για να την βοηθήσει να αποβάλλει τη συναισθηματική φόρτιση και να δέχεται να βγάλει μαζί της αρκετές φωτογραφίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK