Η ατάκα οπαδού του ΠΑΟΚ σε Μητσοτάκη για... Μαρινάκη!

Οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο που διαμένει στη Θεσσαλονίκη και ένας εξ αυτών εκτόξευσε ατάκα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη με στόχο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης (VIDEO).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όπου και είναι προγραμματισμένη ομιλία του όμως κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο όπου διαμένει δεν έλειψαν τα απρόοπτα.

Παρά την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων έξω από το ξενοδοχείο υπό το φόβο "επίσκεψης" οπαδών του ΠΑΟΚ (μετά την ένταση στις σχέσεις Κυριάκου Μητσοτάκη-Ιβάν Σαββίδη το τελευταίο διάστημα), ένας φίλος του "Δικεφάλου" πέρασε τα... μπλόκα και κατάφερε να προσεγγίσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

"Ο Μαρινάκης είναι καλύτερος από τον Σαββίδη;" φώναξε ο οπαδός του ΠΑΟΚ απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, προτού οι άνδρες της προστασίας του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας τον απομακρύνουν.

 

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!