Γιατί φωτογραφήθηκε με... τράγους

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Τι κάνει όμως ο Μέσι; Φωτογραφίζεται με.. τράγους... διάφορων ηλικιών. Ο σκοπός του όμως, συγκεκριμένος. Διαβάστε τον...

Η ελληνική λέξη "τράγος" μεταφράζεται στην αγγλική ως goat. Παρόλα αυτά, η σημασία της είναι διττή.

Είναι το περιβόητο ακρωνύμιο G.O.A.T. (Greatest Of All Time), δηλαδή ο καλύτερος όλων των εποχών. Αυτό σκέφτηκαν εκεί στις ΗΠΑ και το νεοϋορκέζικο περιοδικό PAPER έβαλε τον Λιονέλ Μέσι να φωτογραφηθεί με... τράγους.

Πολλοί υποστηρίζουν πως ο Αργεντινός σούπερσταρ είναι ο πιο ταλαντούχος που "πέρασε" ποτέ από τα γήπεδα. Ο ίδιος βέβαια απαρνείται τέτοιους χαρακτηρισμούς, παρότι δέχτηκε να ποζάρει σε μία φάρμα της Βαρκελώνης με τα αντίστοιχα ζώα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Λίο": "Είμαι μεγάλος φαν των ζώων. Μεγάλωσα με αυτά και μου έμαθαν πολλά πράγματα. Τώρα, έχουμε τον σκύλο μας τον Χαλκ, τον οποίο θεωρούμε μέλος της οικογένειάς μας. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τον καλύτερο όλων, απλά πιστεύω πως είμαι ένας ακόμα παίκτης. Στο γήπεδο είμαστε όλοι ίσοι όταν το παιχνίδι αρχίζει".

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ:

 

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.