Η γυμνή φωτογράφιση της Μόνικα Μπελούτσι

Τι και αν έχει οδεύει προς το 52ο έτος της ηλικίας της; Η Μόνικα Μπελούτσι εξακολουθεί να αποτελεί σύμβολο του σεξ και το απέδειξε στο πλαίσιο της τελευταίας της συνέντευξης σε γαλλικό περιοδικό όπου φωτογραφήθηκε γυμνή στην πισίνα (φωτογραφίες).

Η ομορφιά δεν έχει ηλικία και η πλέον κατάλληλη για να το προσυπογράψει είναι η Μόνικα Μπελούτσι, με την Ιταλίδα ηθοποιό και μοντέλο να φωτογραφίζεται γυμνή στην πισίνα στην τελευταία της συνεντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό "Paris Match" (κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες) και να προκαλεί... αρρυθμίες στο ανδρικό κοινό.

Στη συνέντευξη αυτή η άκρως ερωτική Μόνικα Μπελούτσι ρωτήθηκε για το πώς αλλάζει το πάθος και το σεξ μετά την ηλικία των 50 (στις 30 Σεπτέμβρη κλείνει τα 52 της χρόνια) και απάντησε:

"Υπάρχει κάτι το ερωτικό στους άνδρες με περισσότερη εμπειρία. Λέγεται πως η αγάπη συνδέεται με την νεότητα και πως όταν περνάς μία συγκεκριμένη ηλικία η φυσική αγάπη δεν υπάρχει πια. Μπορώ να σας το διαβεβαιώσω αυτό και σύντομα θα γίνω 52 ετών".

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι απλά... θεά:

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.