Η γυναίκα που εκτελεί και πανηγυρίζει όπως ο Ρονάλντο, ο Μέσι, ο Πογκμπά και ο Νεϊμάρ

Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν χαρακτηριστικές κινήσεις και όταν μιλάμε για τους Ρονάλντο, Μέσι, Πογκμπά και Νεϊμάρ, αυτές είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο. Μία φίλαθλος που εκτελεί αριστοτεχνικά και με τα δύο πόδια μιμήθηκε τους παραπάνω με απόλυτη επιτυχία.

Η ισπανική AS όταν βρίσκει κάτι ιδιαίτερο δεν το αφήνει να περάσει απαρατήρητο. Έτσι έκανε και με την φίλαθλο που εκτελεί τα πέναλτι στα παραθυράκια της εστίας και παράλληλα μιμείται τους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ευκολία που εκτελεί τόσο με το δεξί πόδι, όσο και με το αριστερό αλλά και την ιδιαίτερη αφιέρωση στον Νεϊμάρι που πέφτει λίγο πιο εύκολα από όσο θα έπρεπε. 

 

Longread

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν ανήκει σε κανέναν πια

Από τη μία, αμφιβάλλει αν αυτά που σκέφτεται έχουν ενδιαφέρον για τον αναγνώστη. Από την άλλη, αμφιβάλλει για το αν υπάρχει λόγος να μοιραστεί αυτά που έχει στο μυαλό. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, απελευθερωμένος από οπαδικές ταμπέλες και με θαυμαστή εσωτερική ισορροπία, μιλάει στο Contra.gr για ιστορίες, ποδοσφαιρικές και μη, που γνωρίζουν πολύ λίγοι.