Η Ιντερνασιονάλ που θέλει τον Μολέδο έχει ΑΠΑΙΧΤΗ οπαδό!

Η Ιντερνασιονάλ έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή στους Έλληνες φιλάθλους λόγω του έντονου φλερτ της με τον Μολέδο, ωστόσο η Ρενάτα Φαν φροντίζει να την κάνει γνωστή και σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κοινό (PHOTOS)!

Η Ιντερνασιονάλ που θέλει τον Μολέδο έχει ΑΠΑΙΧΤΗ οπαδό!

Το τελευταίο διάστημα η βραζιλιάνικη ομάδα που ξέρουν όλοι σχεδόν οι Έλληνες φίλαθλοι δεν είναι άλλη από την Ιντερνασιονάλ, που συμμετείχε σε ένα σκληρό μπρα ντε φερ με τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για να μπορέσει να κάνει δικό της από το τώρα τον Ροντρίγκο Μολέδο.

Ακόμα δεν τα έχει καταφέρει μιας που οι διαπραγματεύσεις με τον παίκτη και τον ΠΑΟΚ είναι υπό εξέλιξη, παρόλα αυτά οι φανς της έχουν κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένοι από τα τελευταία της αποτελέσματα στο χορτάρι.

Αυτά "ανάγκασαν" μάλιστα την Βραζιλιάνα παρουσιάστρια, Ρενάτα Φαν, να χάσει προσωπικό στοίχημα που είχε βάλει και μετά τις δύο τελευταίες επιτυχίες της Ιντερνασιονάλ να ανεβάσει φωτογραφία της στο Instagram με... μπικίνι.

"Οι υποσχέσεις πληρώνονται", έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα της, ως λεζάντα στη σέξι φωτογραφία που ανέβασε η γνωστή παρουσιάστρια και φαν της Ιντερνασιονάλ.

Η ΡΕΝΑΤΑ ΦΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟ INSTAGRAM:

O agora é sempre o melhor! ☀️✨✨✨

A post shared by Renata Fan (@renatafan) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK