Η "καυτή" μούσα του Μουντιάλ επέλεξε... Παρί και Νεϊμάρ!

Στο 7-1 της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Σέλτικ δεν ήταν μόνο ο Νεϊμάρ, ο Καβάνι και ο Εμπαπέ που μάγεψε το κοινό των Παριζιάνων αλλά και μία εντυπωσιακή Ρωσίδα. Δείτε PHOTOS!

Η "καυτή" μούσα του Μουντιάλ επέλεξε... Παρί και Νεϊμάρ!

Βραδιά-διαφήμιση για την Παρί ήταν εκείνη της Τετάρτης καθώς θριάμβευσε τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Από τη μία πλευρά η ομάδα του Ουνάι Έμερι έκανε σκόνη και θρύψαλα την Σέλτικ επικρατώντας 7-1, σε ένα παιχνίδι που... οργίασαν οι Νεϊμάρ-Καβάνι-Εμπαπέ και πέτυχε το γκολ της ζωής του ο Ντάνι Άλβες, και από την άλλη στα επίσημα του "Parc de Princes" έλαμψε με τη παρουσία της η Βικτόρια Λοπίρεβα.

Πρόκειται για την Ρωσίδα μοντέλα (Miss Ρωσία το 2003), επίσημη πρέσβειρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, με την σαγηνευτική καλλονή να είναι επίσημη προσκεκλημένη της διοίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν και να απολαμβάνει το ματς από τα επίσημα του γηπέδου.

Η "καυτή" μούσα του Μουντιάλ επέλεξε... Παρί και Νεϊμάρ!

"Χτύπησε" μάλιστα αρκετές φορές μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter για να ενημερώσει για την παρουσία της στο γήπεδο ενώ στο φινάλε του αγώνα έβγαλε μία φωτογραφία μαζί με τον Νεϊμάρ και τον ανιψιό της που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

"Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον ανιψιό μου, επιτέλους συνάντησε τον αγαπημένο του παίκτη, τον Νεϊμάρ. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους της Παρί που μας φρόντισαν! Συγχαρητήρια για το υπέροχο αποτέλεσμα", έγραψε στο λογαριασμό της.

Η ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΛΟΠΙΡΕΒΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΣΕΛΤΙΚ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK