Η κόντρα στο Survivor και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Άγρια κόντρα ξέσπασε στον Άγιο Δομίνικο και στην ομάδα των Μαχητών με πρωταγωνιστές τον Νικόλα Αγόρου και τον Ηλία Γκότση. Ποιοι βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Μπορεί να ψηφίστηκε από επτά συμπαίκτες του για αποχώρηση, όμως ο Νικόλας Αγόρου, φαίνεται πως ποτέ του δεν περίμενε πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο στην ψηφοφορία του Survivor. Γι' αυτό και μόλις του ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα έμενε στήλη άλατος.

Συγκεκριμένα, ο Αγόρου είπε: "Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Πάνω- κάτω γνωρίζω ποιοι με ψήφισαν και ποιο είναι το άτομο που τους παρακινεί σε αυτή τη κατεύθυνση και κινείται πίσω από κλειστές κουρτίνες. Δεν με χαροποιεί όλο αυτό αλλά αφού είναι έτσι τα πράγματα τι να κάνουμε… Ο άνθρωπος αυτός είναι ο Ηλίας. Λειτουργεί για το προσωπικό του όφελος και όχι της ομάδας. Έχει φτιάξει μια παραομάδα μέσα στην ομάδα και γι' αυτό δεν λειτουργούμε καλά. Υπάρχει μια αρνητική ενέργεια πλέον".

Ο Ηλίας απάντησε: "Ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει. Δεν έχω σκοπό να αντικρούσω αυτά που λέει ο Νικόλας. Είναι προσβλητικό απλά να λέει κάποιος πως 7 άνθρωποι εδώ μέσα δεν έχουν τη δική τους άποψη αλλά γίνονται φερέφωνα κάποιου άλλου παίκτη".

 

Στο αγώνισμα, οι Διάσημοι έκαναν το come back με εμφατικό τρόπο, νικώντας με 10-3. Από την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας γλίτωσαν οι Ροδάνθη που κέρδισε τον "τίτλο" του MVP της ομάδας της για αυτή την εβδομάδα και ο Χάρης, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Νικόλας Αγόρου, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος και Νίκος Θωμάς.

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!