Η μαγευτική θέα από το μπαλκόνι του Μπαλοτέλι!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ζει σαν βασιλιάς στη Νίκαια και αυτό δεν κρύβεται! Δείτε τη θέα που απολαμβάνει από το σπίτι που του πληρώνει ο γαλλικός σύλλογος (video).

Η μαγευτική θέα από το μπαλκόνι του Μπαλοτέλι!

Μετά από δύο μαύρα και άραχνα χρόνια σε Λίβερπουλ και Μίλαν (δανεικός από τους "κόκκινους") ο Μάριο Μπαλοτέλι παίρνει τώρα την εκδίκησή του, αφού μετράει ήδη 6 γκολ με τη φανέλα της Νις (5 στο πρωτάθλημα) και την έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής στην κορυφή της Ligue 1.

Ο ίδιος πάντως ήταν άκρως ειλικρινής μιλώντας στην "Corriere dello Sport" αφού παραδέχτηκε πως επέλεξε αρχικά την ομάδα της Νίκαιας με όχι και τόσο ποδοσφαιρικά κριτήρια.

"Στην αρχή όταν σκεφτόμουν να πάω στη Νις το έκανα μόνο για το κλίμα και την θέση. Είναι πάνω στη θάλασσα και σε ένα φανταστικό μέρος, ερχόμουν από το Μιλάνο και ήθελα ένα όμορφο και ήρεμο μέρος, ήταν ένα επιπλεόν κίνητρο για μένα αν και μου φαίνεται μία ηλιθιότητα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Super Mario".

Ακόμα πάντως και αν η απόφασή του υπαγορεύτηκε από "παράξενα" κριτήρια, μόνο απογοητευμένος δεν πρέπει να αισθάνεται τώρα ο Μπαλοτέλι. Αρκεί να δει κανείς το video που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου από το μπαλκόνι του απολαμβάνει τη θέα της Μεσογείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τρέλες του Μπαλοτέλι: Γκολάρα, δύο κάρτες και αποβολή σε 4 λεπτά!
Οι τιμωρίες είναι για άλλους: ΟΧΙ για τον Μπαλοτέλι
Έτσι τους πωρώνει στα αποδυτήρια ο Μπαλοτέλι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK