Η Μπεσίκτας δεν πήρε μόνο για τερματοφύλακα τον Κάριους!

Ο Λορίς Κάριους τελευταία δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ωστόσο ως παρουσία κάνει... θραύση. Ο Γερμανός ανήκει στο "κλαμπ των ωραίων" του χώρου και η Μπεσίκτας θα το εκμεταλλευτεί.

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Λορίς Κάριους δεν πήγε με δανεισμό στην Μπεσίκτας, μόνο με την ιδιότητα του τερματοφύλακα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο πρώην της Λίβερπουλ, επειδή είναι και ωραίο παιδί, η "Fanatik" υποστηρίζει πως θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα και από άλλο πόστο. Αυτό του μοντέλου δηλαδή!

Το ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα επισημαίνει ότι η Μπεσίκτας έχει αποκτήσει και τα δικαιώματα της εικόνας του Κάριους, επειδή θέλει να διαφημίζει τα προϊόντα της ή τα είδη των χορηγών, όπως για παράδειγμα τα κοστούμια των αποστολών.

Η ομορφιά στην προκειμένη περίπτωση "νίκησε" και τις γκάφες...

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!