Η νέα επιλογή του Football Manager 18 για τους γκέι ποδοσφαιριστές!

Επανάσταση! Οι ποδοσφαιριστές του κορυφαίου "Manager" βιντεοπαιχνιδιού θα μπορούν ανοιχτά να δηλώσουν την σεξουαλική τους ταυτότητα. Από εκεί και πέρα θα είναι στη διάθεση του προπονητή, δηλαδή... εσένα πώς θα το διαχειριστείς.

Είναι επίσημο πλέον πως στο νέο "Football Manager 2018" οι νέοι ποδοσφαιριστές της πλατφόρμας θα μπορούν ανοιχτά να δηλώνουν μέσω συνέντευξης Τύπου ότι είναι γκέι!

Κατόπιν, ο προπονητής ή καλύτερα ο manager θα μπορεί μέσω διαλόγου με την ομάδα ή τον ποδοσφαιριστή να διαχειρίζεται την αποκάλυψη του εκάστοτε παίκτη και ανάλογα θα διακυμαίνεται η ικανοποίηση ή μη του κλαμπ με τον διαχειριστή.

Από την εταιρία που εκδίδει το δημοφιλές παιχνίδι η ιδέα ξεκίνησε με αφορμή επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που φοβούνται να παραδεχθούν δημόσια την σεξουαλική τους ταυτότητα.

Μπορείτε να δείτε και την πρώτη ανακοίνωση:

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.