Η πιο "hot" φαν του Euro 2016 εισβάλλει στο χώρο της μόδας!

Ανακηρύχτηκε ως η ομορφότερη Wag του Euro 2016 όμως ο τίτλος δεν έφτανε στην Εριόνα Σουλεϊμάνι που θέλησε να κάνει δυναμική είσοδο στο χώρο της μόδας. Δείτε PHOTOS.

Το φανατικό κοινό της Serie A την γνωρίζει εδώ και χρόνια, στους υπόλοιπους Ευρωπαίους "συστήθηκε" μέσω των συχνών "εμφανίσεών" της το περασμένο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας και τώρα ήρθε η ώρα για την πιο σέξι φαν του Euro 2016 (όπως την ανακήρυξε το περιοδικό "GQ Italia") να κατακτήσει και το χώρο της μόδας.

 

Η Εριόνα Σουλεϊμάνι, σύζυγος του μέσου της Μπολόνια Μπλερίμ Τζεμαϊλί, δημιούργησε μία νέα σειρά μαγιό τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, η οποία έχει την επωνυμία Juice και αναμένεται να βγει στην αγορά ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού.

 

"Τα μαγιό είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, ταιριάζουν σε ένα νεανικό κοινό και θα είναι διαθέσιμα προς πώληση τόσο on-line όσο και μέσα από μπουτίκ", δήλωσε η εκρηκτική Εριόνα (στο παρελθόν έχει κατακτήσει και τον τίτλο της "Miss Alvania") που για τις ανάγκες της νέας αυτής σειράς φωτογραφήθηκε η ίδια έχοντας μαζί και το σύζυγό της.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΖΕΜΑΪΛΙ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η ρομαντική αφιέρωση στην πιο "καυτή" φαν του Euro 2016!
Η πιο σέξι φαν του Euro 2016 "αποκαλύφθηκε"!

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".