Η πιο λαμπερή μεταγραφή της Μίλαν δεν είναι ο Ιγκουαΐν

Το τρέχον καλοκαίρι η Μίλαν δεν ξανοίχτηκε πολύ. Υπάρχει ωστόσο ένα απόκτημα... ανεκτίμητης αξίας! Ένα απόκτημα ασύγκριτα πιο δημοφιλές από τον Αργεντινό φορ.

Η Τζόρτζια Πάλμας, η νησιώτισσα (από τη Σαρδηνία) καλλονή, φόρεσε τα μαυροκόκκινα της Μίλαν.

Στα 36 της, δεύτερη Mis World του 2001, έπιασε δουλειά στο τηλεοπτικό κανάλι των "ροσονέρι" και η απόκτησή της ανακοινώθηκε με επισημότητα αντίστοιχη του Γκονσάλο Ιγκουαΐν!

 

Αναστήματος 1μ70 με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και γυμνασμένο κορμί, η Πάλμας έρχεται να προσθέσει εξωτική λάμψη στον ιταλικό βορρά και ν' ανεβάσει την τηλεθέαση στα ύψη, αφού όπου κι αν εργάστηκε ως τώρα έφερε... νούμερα!

Ας μην κάνουν όνειρα πάντως οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές της Μίλαν. Σε σχέση με τον Ιταλό κολυμβητή Φίλιπο Μανίνι, έχει βουτήξει στην καρδιά του χωρίς μπουκάλα οξυγόνου και χάνεται στην αγκαλιά του όποτε της δίνεται η ευκαιρία.

Insieme @filomagno82

A post shared by Giorgia Palmas (@giopalmas82) on

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.