Η πρώτη ματιά στο νέο Football Manager 2017

Την ευκαιρία για μια γρήγορη... ματιά στο gameplay του νέου Football Manager 2017 που θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου είχαν οι φίλοι του παιχνιδιού προσομοίωσης ποδοσφαίρου.

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που ανοίγουν τα σχολεία, επιστρέφουν σχεδόν όλοι στις δουλειές τους, όμως για κάποιους είναι και ο μήνας που έρχονται οι πρώτες πληροφορίες για το νέο Football Manager!

Έτσι και φέτος λοιπόν περίπου 2 μήνες πριν την κυκλοφορία του ήρθαν στην επιφάνεια οι πρώτες εικόνες από το καινούργιο παιχνίδι προσομοίωσης ποδοσφαίρου.

 

Μάλιστα σύμφωνα με τη ανακοίνωση, στα μέσα του Οκτώβρη θα έχουμε πλήρη εικόνα του παιχνιδιού, ενώ από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων.

Δείτε το VIDEO που παρουσίασε ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού στο facebook στο οποίο αναφέρει πως το "FM 17" θα περιλαμβάνει:

- 1.000+ New Features

- 20.000+ New Media Items

- 1.500+ New Animations

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.