Η Σακίρα ακύρωσε την περιοδεία της: Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια και σύζυγος του Ζεράρδ Πικέ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει τους φανς της πως η προγραμματισμένη περιοδεία της ακυρώνεται. Τι συμβαίνει με το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί;

Όλο και κάτι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στο ζεύγος Σακίρα-Πικέ. Αρχικά ήταν οι φήμες περί χωρισμού τους, εξαιτίας της παγκόσμιας περιοδείας της τραγουδίστριας και τώρα... έσκασε ένα πρόβλημα υγείας που την αναγκάζει να την ακυρώσει.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Σακίρα, η προγραμματισμένη περιοδεία της με τίτλο, "El Dorado World Tour", που ήταν να γίνει τον Ιανουάριο ακυρώνεται και όπως όλα δείχνουν θα γίνει το καλοκαίρι. Η τραγουδίστρια έχει ένα πρόβλημα στις φωνητικές της χορδές που δεν της επιτρέπει να βγει στη σκηνή και να ερμηνεύσει τα τραγούδια της, ενώ οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση για κάποιο χρονικό διάστημα προκειμένου να επανέλθει.

Αυτά ανέφερε και η ίδια στη μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (27/12)... στεναχωρώντας τους φανς της ανά τον κόσμο που περίμεναν να τη δουν. Πάντως τους ζήτησε να κάνουν υπομονή και υποσχέθηκε να τα δώσει όλα όταν ανέβει τελικά στη σκηνή. Και να σκεφτεί κανείς πως αυτή η περιοδεία ήταν και ο "λόγος" που γραφόταν πως θα χωρίσει με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Ζεράρδ Πικέ.

Δεν την... θέλει μάλλον!

Γ. Μ.