Η σέξι Γουάντα Νάρα "μάγεψε" και τον Σπαλέτι!

Η Γουάντα Νάρα επισκέφτηκε την Πινετίνα και προκάλεσε "αναστάτωση" στην προπόνηση της Ίντερ καθώς έψαχνε για... ελεύθερους παίκτες. Ποιος ο ρόλος του Λουτσιάνο Σπαλέτι (VIDEO)...

Η σέξι Γουάντα Νάρα "μάγεψε" και τον Σπαλέτι!

Είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις εκρηκτικές wags που φιγουράρουν στην Serie A και η αλήθεια είανι πως η Γουάντα Νάρα δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά πράγματα για να συντηρεί το μύθο της μιας που κάθε δημόσια εμφάνισή της γίνεται "θέμα".

Έτσι έγινε και στο πλαίσιο επίσκεψής της στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ, με την σύντροφο του Μάουρο Ικάρντι να πηγαίνει στην Πινετίνα συνοδευόμενη από τη Αργεντίνα τηλεπαρουσιάστρια, Σουσάνα Χιμένεθ, στο πλαίσιο τηλεοπτικού γυρίσματος που αφορά τη ζωή της με τον Ικάρντι.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης όμως, η Χιμένες γνώρισε πέρα από τον αρχηγό της Ίντερ και τον προπονητή των "νερατζούρι", Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος "μπήκε στο χορό" και ακολούθησε ένας σπαρταστικός διάλογος που καταγράφηκε από την κάμερα:

Γουάντα Νάρα: "Μπορώ να παρακολουθήσω την προπόνηση;"

Λουτσιάνο Σπαλέτι: "Μόνο αν μας δώσει διάφορες συμβουλές, δεν γίνεται μόνο να βλέπεις. Θα πρέπει να μας δώσεις κάποιες συμβουλές για το πώς πάει η προπόνηση.

Γουάντα Νάρα: "Η Χιμένες είναι εδώ για να γνωρίσει τους παίκτες που είναι ελεύθεροι.

Λουτσιάνο Σπαλέτι: "Για μία τέτοια προπόνηση που αφορά τους διαθέσιμους παίκτες μπορώ να σου βρω πολλούς (γέλια).

Γουάντα Νάρα: "Προφανώς όλους εκτός από τον Μάουρο...".

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο του αφιερώματος για το ζεύγος Ικάρντι, η Αργεντίνα μίλησε και για την Ίντερ, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων ως μία ιδιοφυία τον Σπαλέτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK