Η στιγμή που ο Χάσι θα ήθελε οπωσδήποτε να διαγράψει από τη μνήμη του

Όλοι έχουμε σταθεί άτυχοι σε κάποια στιγμή της ζωής μας. Μια τέτοια στιγμή είχε και ο Μπέσνικ Χάσι, ο όπως όλα δείχνουν νέος προπονητής του Ολυμπιακού, τον καιρό που ήταν στον πάγκο της Άντερλεχτ. Δείτε την... φαντασμαγορική τούμπα του (VIDEO).

Μια "ανάσα" από τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι πλέον ο Μπέσνικ Χάσι. Ο Κοσοβάρος κόουτς που έχει προπονήσει στο παρελθόν Άντερλεχτ και Λέγκια έχει ήδη συζητήσει με τους ανθρώπους των "ερυθρόλευκων" και όλα δείχνουν ότι το deal θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ψάχνοντας το παρελθόν του λοιπόν πέσαμε πάνω σε μια πολύ άτυχη στιγμή του. Μια στιγμή που θα ήθελε οπωσδήποτε να διαγράψει από τη μνήμη του. Είναι από το 2014 όταν ακόμη βρισκόταν στην Άντερλεχτ. Έχοντας πολλά νεύρα, πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια κι εκεί είδε μια μπάλα μπροστά του και την κλώτσησε με δύναμη.

Μόνο που... έχασε την ισορροπία του και σωριάστηκε άτσαλα στο έδαφος. Η κάμερα τον ακολουθούσε και φυσικά κατέγραψε το γεγονός.

Δείτε το:

 

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.