Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο ήξερε πότε να ανοίξει Twitter!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο "σύστησε" επίσημα στο κοινό του τη νέα του σύντροφο και η Τζεορτζίνα Ροντρίγκες άνοιξε λογαριασμό στο Twitter όπου ξεκίνησε με... αποθέωση για τον CR7.

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο ήξερε πότε να ανοίξει Twitter!

Αυτό θα πει σωστό... timing. Η Τζεορτζίνα Ροντρίγκες έκανε την πρώτη επίσημη κοινή της εμφάνιση μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς τον συνόδευε στο γκαλά της FIFA οπου του απονεμήθηκε το βραβείο για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς και λίγες ημέρες αργότερα άνοιξε λογαριασμό στο Twitter (έχει στο Instagram που είναι "κλειδωμένο" και μπορούν να ακολουθούν τις δραστηριότητές της σε αυτό μόνο εκείνοι που έχει επιλέξει).

Φυσικά τα πρώτα ποσταρίσματά της δεν θα μπορούσαν να μην έχουν σχέση με το γκαλά της FIFA αλλά και τον τετράκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας. "Η κάθε προσπάθεια έχει και επιβράβευση. Το άξιζες Κριστιάνο", ανέφερε στο πρώτο της τιτίβισμα (το αναδημοσίευσε και η μητέρα του Πορτογάλου) ενώ στο δεύτερο δεν έχασε την ευκαιρία να διαφημίσει τον οίκο μόδας από τον οποίο αγόρασε το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στην εκδήλωση της FIFA.

Mail)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορυφαίος στον κόσμο ο Ρονάλντο και μπηχτή για... Μπαρτσελόνα
Η Λονγκόρια έλιωνε και τους πάγους με το φόρεμά της!
Τα λόγια του Κριστιάνο έφεραν τη "συγγνώμη" του Ινιέστα
Η φωτογραφία που "έκαψε" τον Κριστιάνο στο γκαλά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK