Η σύντροφος του Ντι Μαρία "καρφώνει" τους επικριτές της εθνικής Αργεντινής

Η Χοργελίνα Καρδόσο δεν άντεξε στην σκληρή κριτική που δέχτηκε ο αγαπημένος της Άνχελ Ντι Μαρία μετά τη συντριβή της Αργεντινής από την Βραζιλία και... ξέσπασε στο Twitter!

Η σύντροφος του Ντι Μαρία "καρφώνει" τους επικριτές της εθνικής Αργεντινής

Aυτό θα πει συμπαράσταση στον άνθρωπο που αγαπάς... Ο διασυρμός της Αργεντινής με 3-0 από την Βραζιλία στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 είχε ως αποτέλεσμα ο Άνχελ Ντι Μαρία, όπως και πολλοί ακόμα από τους πρωτοκλασάτους άσους της "αλμπισελέστε" να λοιδωρηθούν από τον Τύπο και τους οπαδούς της χώρας, και το γεγονός αυτό έκανε την σύντροφό του να... εκραγεί!

"Ουδείς είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί την Αργεντινή, αν δεν του αρέσει καλύτερα να βλέπει Discovery Channel! Πάμε! Με ψηλά το κεφάλι! Στο τέλος μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο.

Η σύντροφος του Ντι Μαρία "καρφώνει" τους επικριτές της εθνικής Αργεντινής

Ο Αργεντινός θα πρέπει να μάθει ότι δεν γίνεται να νικάει πάντα, ότι δεν είμαστε πάντα εμείς οι πιο δυνατοί, όταν θα το κάνει αυτό θα γίνει καλύτερο άτομο.

Εμείς χειροκροτούμε μόνο στις νίκες. Εγώ αγαπώ την Αργεντινή όταν πάει καλά και όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα!", έγραψε η κυρία του Άνχελ Ντι Μαρία, Χοργελίνα Καρδόσο, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το "θεϊκό" αργεντίνικο πρωτοσέλιδο για την 3άρα από τη Βραζιλία!
Μόνο με φάουλ σταματούσαν τον Νεϊμάρ οι παίκτες της Αργεντινής!
O Νεϊμάρ χόρευε... σάμπα και η Βραζιλία έριξε τριάρα στην Αργεντινή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK