Η ώρα του Ζαμπίδη να δείξει ότι είναι... αρχηγός!

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα κληθεί ως αρχηγός της ομάδας του Ωκεανού να αντιμετωπίσει τους αρχηγούς των άλλων δύο ομάδων του Nomads σε μια δοκιμασία που θα κορυφώσει την αγωνία του κοινού.

Έχει συνηθίσει όλη του τη ζωή να δίνει κρίσιμους αγώνες. Έναν ακόμη τέτοιο θα δώσει και το βράδυ της Πέμπτης (5/10) ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο Nomads απέναντι στους Δημήτρη Αλεξάνδρου και Λευτέρη Παρασκευά, τους αρχηγούς των ομάδων της Φωτιάς και Ζούγκλας αντίστοιχα.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing ως αρχηγός της ομάδας του Ωκεανού θα αναμετρηθεί με τους άλλους δύο σε ένα πολύ δύσκολο αγώνισμα με τον νικητή να παίρνει το έπαθλο των αρχηγών.

 

Στο συγκεκριμένο αγώνισμα, οι τρεις αρχηγοί αγωνίζονται ενάντια στον χρόνο. Αυτός που θα διασχίσει την πίστα στο μικρότερο χρόνο είναι ο νικητής. 

Το έπαθλο για την ομάδα του αρχηγού που θα κερδίσει, είναι επίσκεψη σε τοπική γιορτή/φεστιβάλ λάσπης με παραδοσιακούς χορούς και άφθονο φαγητό!

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.