Ιδού ο μεγάλος έρωτας του Ντοναρούμα!

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα εκτόξευσε την καριέρα του από τα 17 του χρόνια όμως φαίνεται πως "πετάει" και στην ιδιωτική του ζωή. Το μυστικό ακούει στο όνομα "Αλέσια" (φωτογραφίες)!

Ιδού ο μεγάλος έρωτας του Ντοναρούμα!

Δεν έχει ακόμα ενηλικιωθεί (τον ερχόμενο Φεβρουάριο κλείνει τα 18 του χρόνια) και όμως ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά πράγματα στον έναν χρόνο της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Κατάφερε να κερδίσει τη θέση βασικού στην Μίλαν, θεωρείται από όλους ως ο επικρατέστερος διάδοχος του συνονόματου Μπουφόν για τη θέση του πορτιέρε στην εθνική Ιταλίας για τα επόμενα... 20 χρόνια ενώ οι "ροσονέρι" τον θεωρούν ως ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου και δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτούν την παραχώρησή του με ποσό λιγότερο των 100.000.000 ευρώ.

Ιδού ο μεγάλος έρωτας του Ντοναρούμα!

Πού οφείλεται αυτή η εντυπωσιακή του ψυχραιμία στο χορτάρι πέρα από το γεγονός από το σπάνιο ταλέντο και τις εξαιρετικές ικανότητες που διαθέτει; Για αρκετούς το μυστικό βρίσκεται στην προσωπική του ζωή καθώς η λέξη που την χαρακτηρίζει είναι "σταθερότητα".

Ιδού ο μεγάλος έρωτας του Ντοναρούμα!

Εκείνη που φροντίζει να του την παρέχει είναι η 19χρονη Αλέσια Ελεφάντε, με τους παπαράτσι του ιταλικού περιοδικού "Oggi" να "τσακώνουν" το ζευγάρι κατά τη διάρκεια ρομαντικού βραδινού περιπάτου και να δημοσιεύουν τις φωτογραφίες. Μέσα μάλιστα από αυτές είναι αδύνατο να μην προσέξεις μεγάλη διαφορά ύψους του ζευγαριού. Άλλωστε ο "Τζίτζο" είναι κάτι λιγότερο από 2 μέτρα (1.96 για την ακρίβεια)...

Ο ΝΤΟΝΑΡΟΥΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ, ΑΛΕΣΙΑ:

Ιδού ο μεγάλος έρωτας του Ντοναρούμα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK