Ιστορική μεταγραφή Μπερδέση στον Ολυμπιακό!

Εάν ο Τάσος Μπερδέσης ήταν ποδοσφαιριστής, αυτή τη στιγμή όλα τα Μέσα της χώρας θα έγραφαν για το κόλπο γκρόσο του Ολυμπιακού να ντύσει στα "ερυθρόλευκα" έναν εκ των κορυφαίων του αθλήματος, όλων των εποχών, στην Ελλάδα και μάλιστα με έντονο, πρωταθληματικό παρελθόν στον Παναθηναϊκό.

Ιστορική μεταγραφή Μπερδέση στον Ολυμπιακό!

Ο Τάσος Μπερδέσης είναι ένας από τους καλύτερους μποξέρ που έχει δει η Ελλάδα σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Με τον Μπερδέση έχουν ταυτιστεί η πυγμαχομάνα Πάτρα και ο Παναθηναϊκός! Την Παρασκευή (7/9), όμως, γράφτηκε ιστορία στο χώρο της πυγμαχίας, αφού ο Πατρινός αθλητής ανακοινώθηκε από τον "αιώνιο" αντίπαλο των "πράσινων", Ολυμπιακό!

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο χώρο του συγκεκριμένου αθλήματος η οποία αν αφορούσε το ποδόσφαιρο, σίγουρα θα ήταν πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες για αρκετές ημέρες...

Υπενθυμίζουμε πως ο Μπερδέσης, εκτός από το μποξ είχε γίνει γνωστός και από τη συμμετοχή του στο "Survival Secret" που προβλήθηκε στο Epsilon TV.

Στο συγκεκριμένο σόου επιβίωσης ο Μπερδέσης είχε κερδίσει το έπαθλο των 150.000 ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2011 ο Έλληνας πρωταθλητής είχε βραβευτεί ως ο καλύτερος αθλητής του Παναθηναϊκού σε όλα τα αθλήματα.

Photo Credits: olympiacossfp.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK