Κλέφτης αθλητικού εξοπλισμού άφησε σημείωμα συγγνώμης

Ο άνθρωπος που άδειασε αποθήκη με τον αθλητικό εξοπλισμό σχολείου του Φοίνιξ, άφησε πίσω σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε γιατί έκανε ό,τι έκανε.

Κλέφτης αθλητικού εξοπλισμού άφησε σημείωμα συγγνώμης

Με την επιστροφή τους από τον εορτασμό των γιορτών, οι μαθητές σχολείου στο Φοίνιξ διαπίστωσαν πως πια δεν υπήρχε αθλητικός εξοπλισμός, στη διάθεση τους.

Κλέφτης παραβίασε το λουκέτο της αποθήκης του Western School of Science and Technology και πήρε ό,τι υπήρχε εκεί μέσα (μπάλες ποδοσφαίρου, βόλεϊ, baseball, όλον τον εξοπλισμό των παικτών του baseball, του football, τα προστατευτικά, τα παπούτσια και τις εμφανίσεις), εκτός μιας μπάλας football. Πριν εξαφανιστεί, άφησε ένα σημείωμα στο οποίο ζητούσε συγγνώμη.

Κλέφτης αθλητικού εξοπλισμού άφησε σημείωμα συγγνώμης

Καλησπέρα, manager. Σας παρακαλώ συγχωρήστε με που πήρα ό,τι δεν μου ανήκει. Δεν μπορώ να αφήσω τη μικρή αδελφή μου να πεινάει, εξαιτίας μου.

Εκπρόσωποι του σχολείου εξήγησαν πως δύσκολα θα δεχθούν τη συγγνώμη τους "αφού αυτά που πήρε δεν άνηκαν στο σχολείο, αλλά στους μαθητές του, οι οποίοι είχαν δουλέψει σκληρά (καθαρίζοντας αυτοκίνητα και μέσω εκδηλώσεων) για να κερδίσουν τα χρήματα, με τα οποία αγόρασαν τον αθλητικό εξοπλισμό". Οι απογοητευμένοι μαθητές, σχολίασαν ότι θα μπορούσε κάλλιστα να τους ζητήσει βοήθεια.

Στο χώρο υπήρχαν κάμερες ασφαλείας, το υλικό των οποίων θα ερευνήσει η αστυνομία του Φοίνιξ, μέσα στην εβδομάδα.

Photo: Associated Press

News 24/7

24MEDIA NETWORK