Κριστιάνο Ρονάλντο και Ροντρίγκεθ περιμένουν δίδυμα;

Τις φήμες τις... πυροδότησε μία φωτογραφία του Ρονάλντο με την αγαπημένη του, με το χέρι του Πορτογάλου να βρίσκεται στην κοιλιά της σαν να την προστατεύει. Οι νέες αποκλειστικές φωτογραφίες που διαρρέουν από τις διακοπές του διάσημου ζευγαριού. (PHOTOS)

Κριστιάνο Ρονάλντο και Ροντρίγκεθ περιμένουν δίδυμα;

Την περασμένη Πέμπτη (25/5) ο Ρονάλντο ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την αγαπημένη του στο instagram, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, με το ζευγάρι να ποζάρει στον καναπέ αγκαλιά. Η φωτογραφία που δεν είχε κάτι... περίεργο, κίνησε τις υποψίες λόγω του χεριού του Πορτογάλου σούπερ σταρ που βρισκόταν στην κοιλιά της αγαπημένης του.

Από εκείνη τη στιγμή, πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της Ροντρίγκεθ, με τις φήμες να αναφέρουν πως το ζευγάρι κρύβει το χαρμόσυνο γεγονός.

Και εκεί που πήγε να κοπάσει ο θόρυβος περί εγκυμοσύνης, ήρθε το ιταλικό περιοδικό "Chi", δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις διακοπές του ζευγαριού στην Κορσική. Μόνο που εκεί , η Ροντρίγκεθ φαίνεται να έχει εμφανώς φουσκωμένη κοιλιά, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως βρίσκεται στον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης για να φέρει στον κόσμο δίδυμα!

Κριστιάνο Ρονάλντο και Ροντρίγκεθ περιμένουν δίδυμα;

Λέτε η φημολογούμενη εγκυμοσύνη, να φέρει τύχη στον 32χρονο, ενόψει και του τελικού Champions League απέναντι στη Γιουβέντους;

News 24/7

24MEDIA NETWORK