Λούις Χάμιλτον: Ο συγκινητικός λόγος που δάνεισε μια Μερσεντές στον πεντάχρονο Χάρι Σο

Μια Μερσεντές και ένα τρόπαιο της F1 περίμενε τον Χάρι Σο, ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' του Χάμιλτον προς τον πεντάχρονο νεαρό, που έγινε το μεγάλο γούρι του.

Λούις Χάμιλτον: Ο συγκινητικός λόγος που δάνεισε μια Μερσεντές στον πεντάχρονο Χάρι Σο

Ο Λιούις Χάμιλτον κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Γκραν Πρι της Ισπανίας. Πίσω από αυτή τη νίκη κρυβόταν σίγουρα μια σκληρή προπόνηση, ένας δυνατός αγώνας, όλα εκείνα τα κλισέ που κατά καιρούς δηλώνουν οι αθλητές στα τηλεοπτικά συνεργεία. Όμως αυτή τη φορά, η έμπνευση, το μυστικό της νίκης ήταν τελείως διαφορετικά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χάρι Σο, από την περιοχή Ρέντχιλ του Σάρεϊ, έστειλε στον Χάμιλτον ένα μήνυμα για 'καλή τύχη' μέσω Instagram, από το κρεββάτι του νοσοκομείου, όπου βρισκόταν για να δώσει μια γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Στη συνέχεια, ο ηλικίας πέντε ετών Χάρι μεταφέρθηκε στο σπίτι της οικογένειας του, ώστε να ζήσει κοντά στους δικούς του, όσες μέρες του απομένουν.

Ο Χάμιλτον αφού κέρδισε τη μάχη της Βαρκελώνης, δεν ξέχασε το μικρό Χάρι, το γούρι του σε αυτή την προσπάθεια και έκανε μια ανατρεπτική κίνηση, εκφράζοντας το πιο ειλικρινές 'ευχαριστώ' που μπορείς να φανταστείς.

Ο Βρετανός οδηγός έστειλε ένα όχημα F1 στο σπίτι του νεαρού, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να στείλει και το τρόπαιο του από τη Βαρκελώνη, στον μικρο Χάρι. Στο παρελθόν, ο μικρός Χάρι είχε 'λουστεί' με δώρα από τον Χάμιλτον, όπως αυτόγραφα, αρκουδάκια και καπέλα με το σήμα της Μερσεντές. Αυτή τη φορά όμως, τον περίμενε μια πραγματική Μερσεντές, για μια απόδραση που τόσο αξίζει.

Ο Χάρι, που πάσχει από μια ασθένεια που λέγεται σάρκωμα Γιούινγκ, είχε πει στο μήνυμα του στο Instagram: "Γεια σου Λούις Χάμιλτον. Καλή τύχη στον αγώνα σου στην Ισπανία και σ' ευχαριστώ για τα δώρα που μου στέλνεις. Με αγάπη από τον Χάρι".

Αφού ο Χάμιλτον κέρδισε τον αγώνα, ομολόγησε πως είχε εμπνευστεί από τον μικρό Χάρι, λέγοντας: "Αυτό το παιδί, που μου έστειλε μήνυμα, αυτός ήταν ο φύλακας άγγελος μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK