Μαλδίβες και... Άston Martin ο καλοκαιρινός Ομπαμεγιάνγκ!

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ θα δει από τον... καπανέ του σπιτιού του το Μουντιάλ όμως αυτό ουδόλως τον απασχολεί και το αποδεικνύει με τα ποσταρίσματά του στο Instagram (PHOTOS).

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Burnley at the Emirates Stadium in London, Sunday, May 6, 2018. The match is Arsenal manager Arsene Wenger's last home game in charge after announcing in April he will stand down as Arsenal coach at the end of the season after nearly 22 years at the helm. (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Burnley at the Emirates Stadium in London, Sunday, May 6, 2018. The match is Arsenal manager Arsene Wenger's last home game in charge after announcing in April he will stand down as Arsenal coach at the end of the season after nearly 22 years at the helm. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Σιγά μην κάτσει να σκάσει! Η Γκαμπόν δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας μένοντας πίσω από το Μαρόκο, όμως αυτό δεν είναι αρκετό να ρίξει ψυχολογικά τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ειδικά μετά από μία δυνατή για αυτόν σεζόν που τον βρίσκει να παίρνει μεταγραφή από την Ντόρτμουντ στην Άρσεναλ.

Ο δαιμόνιος φορ γεμίζει τις μπαταρίες του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τον βρει με τη φανέλα των "κανονιέρηδων" και υπό τις οδηγίες του Ουνάι Έμερι και αν κρίνει κανείς από τα τελευταία ποσταρίσματα που κάνει στο λογαριασμό του στο Instagram, περνάει περίφημα.

Αρκεί να δει κανείς τη φωτογραφία που ανέβασε από τις Μαλδίβες που χαλαρώνει κάτω από τον ήλιο μαζί με την αγαπημένη του ενώ στο Instastory ανέβασε φωτογραφία με φόντο μία Aston Martin (πιθανότατα βρίσκεται στην Γερμανία τώρα), ένα από τα πολλά ταχύτατα αμάξια που έχει στη συλλογή του ο άσος των "κανονιέρηδων".

Μαλδίβες και... Άston Martin ο καλοκαιρινός Ομπαμεγιάνγκ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK