Μάστερ στα... χαστούκια τα αδέρφια Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλότελι έχει αγάπη για τα μαχητικά αθλήματα και δεν χάνει την ευκαιρία να βρίσκεται σε διάφορα σόου με πυγμαχία, kickboxing και ΜΜΑ. Και ο ίδιος όμως μοιάζει... μάστερ στα "χαστούκια".

Nice's forward Mario Balotelli gestures during the Europa League group I soccer match between OGC Nice and FC Salzburg, in Nice stadium, southeastern France, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Claude Paris)
Nice's forward Mario Balotelli gestures during the Europa League group I soccer match between OGC Nice and FC Salzburg, in Nice stadium, southeastern France, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Claude Paris) AP

Η τρέλα που κουβαλάει ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι πασίγνωστη σε όλο τον πλανήτη και συχνά πυκνά ο Ιταλός φορ προκαλεί με τις πράξεις του.

Το τελευταίο κρούσμα του "Super Mario" είχε και... συγκάτοικο στην τρέλα και συγκεκριμένα τον αδερφό του. Το... αχτύπητο δίδυμο απαθανατίστηκε να παίζει πυγμαχία με "χαστουκιά" με τον Μάριο, για όσους ξέρουν να φαίνεται ότι τις... μαζεύει από τον αδερφό του που δείχνει να το έχει περισσότερο.

Το μικρό βίντεο έχει γίνει viral, ενώ viral είχε γίνει επίσης και η προσπάθεια του Μπαλοτέλι να βάλει έναν συμπατριώτη του kickboxer, τον Πετροσιάν, να παίξει με τον ΜακΓκρέκορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK