Με παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια φλερτάρει ο Νεϊμάρ

Το... παράδειγμα του Πικέ που κατάφερε και έριξε τη Σακίρα φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει ο συμπαίκτης του στη Μπαρτσελόνα Νεϊμάρ, ο οποίος ξεκίνησε να... φλερτάρει με μια διάσημη τραγουδίστρια. Διαβάστε αναλυτικά.

Με παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια φλερτάρει ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ χώρισε πρόσφατα (ξανά) με την Μπρούνα Μαρκεζίνε κι από τη στιγμή που δηλώνει "ελεύθερος" είναι λογικό ο Τύπους να τον... ακολουθεί σε κάθε του βήμα και να του χρεώνει "σχέσεις". Και ο ίδιος όμως δίνει αφορμές.

Πρόσφατα ξεκίνησε να ακολουθεί στα social media, την 24χρονη παγκοσμίου φήμης Αμερικανή τραγουδίστρια, Ντέμι Λοβάτο. Αμέσως άρχισε να τον ακολουθεί κι εκείνη. Στη συνέχεια ο Νεϊμάρ ανέβασε και video στο instagram ακούγοντας το νέο κομμάτι της, ενώ της έστειλε και μήνυμα λέγοντας: " Ντέμι, μου αρέσει το νέο σου κομμάτι".

Οι δυο τους μάλιστα συνεχίζουν να... ανταλλάσσουν likes στα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς να ξέρουμε τι άλλο μπορεί να λένε στις ιδιωτικές τους συζητήσεις. Ακόμη τουλάχιστον!

Λέτε να γίνει νέος... Πικέ ο Νεϊμάρ και να κάνει σχέση με παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια; Πάντως εδώ που τα λέμε, η Λοβάτο θέλει πολλή δουλειά για να γίνει Σακίρα.

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK