Ο Μάικ Τζέιμς και ο Νίκος Ζήσης είχαν τον διάλογο που όλοι έχουμε κάνει με οδηγό ταξί

Ο Μάικ Τζέιμς μπήκε σε ταξί. Ο ταξιτζής δεν τον γνώριζε. Αυτό δεν τον εμπόδισε να του διηγηθεί την ιστορία της ομάδας του, του... Παναθηναϊκού. Ο Νίκος Ζήσης δεν ξέφυγε απ' τον κανόνα.

Ο Μάικ Τζέιμς και ο Νίκος Ζήσης είχαν τον διάλογο που όλοι έχουμε κάνει με οδηγό ταξί
EUROKINISSI

Πόσες φορές σας έχει τύχει να μπείτε σε ένα ταξί και να πιάσετε κουβέντα με τον οδηγό; Πόση δόση αλήθειας είχαν αυτές οι συζητήσεις; Οι οδηγοί ταξί συνηθίζουν να μεγαλοποιούν καταστάσεις έως και να φτιάχνουν μία νέα πραγματικότητα εκ του μηδενός, κάτι που επιβεβαιώνεται ανεξαρτήτως συνομιλητή. Είτε αυτός είναι ένας άγνωστος πολίτης είτε αυτός είναι ένας πασίγνωστος καλαθοσφαιριστής.

Ο Μάικ Τζέιμς το αντιλήφθηκε αυτό, όταν επιβιβάστηκε σε ένα ταξί με οδηγό που ήταν φίλος του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με όσα έγραψε στο twitter ο Αμερικανός, που τις προηγούμενες δύο σεζόν έκανε θραύση με τη φανέλα του 'τριφυλλιού', η εμπειρία στο ταξί ήταν... ιδιαίτερη, εξαιτίας των ιστοριών του οδηγού.

Όπως περιγράφει ο νυν γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο, ο ταξιτζής δεν σταματούσε να μιλάει για την αγαπημένη ομάδα του και το πώς δεν χάνει παιχνίδι της. Όταν αποφάσισε να παραχωρήσει τον λόγο στον Τζέιμς, του έκανε μία κομβική ερώτηση: αν είναι παίκτης του μπάσκετ!

Μάλιστα, όπως επεσήμανε ο Τζέιμς, ο οδηγός του μιλούσε για 20 λεπτά για την κόντρα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, έστω κι αν δεν θυμόταν ποτέ έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες των 'πρασίνων' στις περσινές και προπέρσινες νίκες στη Basket League.

Ο Νίκος Ζήσης, εκ των πρώην αρχηγών της Εθνικής ομάδας και εξέχον στέλεχος της Μπάμπεργκ από το 2015, δεν άντεξε και συνεισέφερε στην κουβέντα, καταθέτοντας τη δική του εμπειρία με ταξιτζή.

'Μερικά χρόνια πριν, όταν ήμουν 32, ένας ταξιτζής στην Αθήνα με ρώτησε 'Είπες ότι παίζεις για την Εθνική Ελλάδας; Στους έφηβους ή στους νέους;' Τόσες τρελές ιστορίες με αυτούς'.

Όπως είναι φυσικό, τα σχόλια από κάτω έπεσαν βροχή, με το πιο χαρακτηριστικό της περίπτωσης εκείνο που έλεγε: 'Είσαι τυχερός που δεν σου είπε ότι έπαιζε εκείνος στην Εθνική Ελλάδας'...

Photo credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK