Μπερδέψαμε τις... ξανθιές

Η γνωστή tv persona Ρία Τσίγα ακούει Βέρτη, βρέθηκε στο”Καραισκάκης” και στεναχωρήθηκε για τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας αλλά δεν ήταν η εντυπωσιακή ξανθιά της παρέας του Μόντριτς και των άλλων Κροατών στα μπουζούκια.

Μπερδέψαμε τις... ξανθιές

Μπερδέψαμε τις...ξανθές, γράψτε λάθος... Το οποίο οφείλουμε να διορθώσουμε και φυσικά να... απολογηθούμε στην Ρία Τσίγα. Γιατί την... μπλέξαμε στην παρέα των Πέτριτς, Πράνιτς, Σίντεφελντ, Μόντριτς και Πέρισιτς που γιόρτασαν την πρόκριση της Κροατίας στο μαγαζί που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης, χωρίς όμως, η ίδια να βρίσκεται εκεί.

Παρότι φαν του δημοφιλή τραγουδιστή η Ρία Τσίγα - είχε μάλιστα δώσει το παρών της στην πρεμιέρα του μαζί με μια φίλη της - το συγκεκριμένο βράδυ, της περασμένης Κυριακής και μετά την... στεναχώρια που πήρε στο”Καραϊσκάκης” (παρακολούθησε το Ελλάδα – Κροατία με την ελπίδα της ανατροπής – πρόκρισης της “γαλανόλευκης”), προτίμησε να μείνει στο σπίτι της.

Εντυπωσιακή ξανθιά βέβαια στην παρέα των Κροατών την βραδιά του Βέρτη, Ελληνίδα και δίπλα στον Μόντριτς υπήρχε αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση η Ρία Τσίγα. Και μοντέλα υπήρχε, που είναι μελαχρινή και πολύ γνωστή, αλλά καμία σχέση με την συγκεκριμένη...

Άλλωστε η γνωστή tv περσόνα, που έκανε καριέρα 8 χρόνια στα πρωινά του Mega, αρχικά μαζί με τον Φώτη και την Μαρία στο”Σαν στο σπίτι σας” και μετά στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον “Όμορφο Κόσμο το πρωί” προσέχει ιδιαίτερα την προσωπική της ζωή, κρατώντας την μακρυά από την δημοσιότητα, μην δίνοντας δικαιώματα!

Επίσης, την συγκεκριμένη περίοδο η Ρία Τσίγα είναι σε μια φάση που ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στα επαγγελματικά της . Έχει προτάσεις που εξετάζει, για την επιστροφή της στην τηλεόραση, η οποία από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει...

Ι.Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK