Νεϊμάρ, πρόσεχε τον πρώην της Ντέμι Λοβάτο!

Ο άσος της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ... φλερτάρει την τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο, αλλά υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο. Όπου ξενοδόχος βάλτε τον πρώην της αοιδού, πρωταθλητή του UFC, Λουκ Ρόκχολντ...

Νεϊμάρ, πρόσεχε τον πρώην της Ντέμι Λοβάτο!

Ελεύθερος, ωραίος και πλούσιος ο Νεϊμάρ της Μπατσελόνα που ψάχνει το νέο του αμόρε. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ φημολογείται πως τρέφει ενδιαφέρον για την "εκρηκτική" τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο. Ο φαντεζί Νεϊμάρ έκανε και... φλερτάκι μέσω social media και αμφότεροι οι πρωταγωνιστές του ερωτικού στόρι "παίζουν" με... like μεταξύ τους.

Ο Νεϊμάρ, όμως, πρέπει να φανεί λίγο προσεκτικός, γιατί η Ντέμι Λοβάτο, προσφάτως χώρισε από τον Λουκ Ρόκχολντ. Ποιος είναι αυτός; Πρώην πρωταθλητής του UFC και ένας από τους σκληρότερους μαχητές μέσα στο οκτάγωνο κλουβί της κορυφαίας ΜΜΑ διοργάνωσης.

Ο Ρόκχολντ το τελευταίο διάστημα δεν είναι και στα καλύτερα του, καθώς δέχεται απανωτά χτυπήματα. Η απώλεια του τίτλου, ο χωρίς με την Λοβάτο και αποκορύφωμα ο θάνατος του πατέρα του που τον συγκλόνισε.

Όταν ο Αμερικανός μαχητής χώρισε με την τραγουδίστρια τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ έγραφαν ότι αυτή έκανε σχέση με άλλον MMAer και μάλιστα Βραζιλιάνο. Επρόκειτο για τον Γκιγιέρμε Βασκονέλος με τον οποίο η Λοβάτο έγινε τσακωτή στον κινηματογράφο και σε διάφορα ρεστοράν. Από Βραζιλιάνο σε Βραζιλιάνο λοιπόν, αλλά ο Ρόκχολντ παραμονεύει...

Photo Credits: AP Photo/John Locher

News 24/7

24MEDIA NETWORK