Ο απόλυτος Παναθηναϊκός γάμος με guest star... Δημήτρη Διαμαντίδη!

Αν ο ιδανικός γάμος για ένα ερωτευμένο ζευγάρι οπαδών του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει και την "παρουσία" του Δημήτρη Διαμαντίδη, τότε ο Στέφανος και η Αλεξάνδρα το βίωσαν (video)!

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η αγάπη ενός ζευγαριού για τον Παναθηναϊκό; Κατάλληλοι για να σας απαντήσουν είναι ο Στέφανος και η Αλεξάνδρα, με τους δύο νέους να ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου σε εκκλησία της Λευκάδας και να καταφέρνουν να έχουν guest καλεσμένο τον... Δημήτρη Διαμαντίδη!

Οι υπόλοιποι καλεσμένοι πήραν μία πρώτη γεύση από την... τρέλα του ζευγαριού όταν είδαν τον γαμπρό να καταφτάνει στην εκκλησία έχοντας κρεμασμένο στο λαιμό κασκόλ του "τριφυλλιού" ενώ το καλύτερο το φύλαγαν για το τέλος.

 

Ή για την ακρίβεια για το κέντρο που είχαν "κλείσει" για τη βραδιά, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να στέλνει τις ευχές του στους νεόνυμφους μέσω μηνύματος που προβλήθηκε σε γιγαντοοθόνη κατά τη διάρκεια του γλεντιού και να χαρίζει μάλιστα μία υπογεγραμμένη φανέλα στον "πράσινο" γαμπρό.

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!