Ο Άρβιντας Σαμπόνις έφτιαξε twitter! Θα τον ακολουθήσει ο Ντομάντας;

100 followers ανά ώρα κέρδιζε ο Άρβιντας Σαμπόνις από τη στιγμή που άνοιξε το λογαριασμό του στο twitter. Μεταξύ αυτών δεν ήταν (ακόμα) ο γιος του.

Γονείς στα social media, αυτή η μάστιγα. Ακόμη κι αν ο πατέρας σου είναι ο hall of famer Άρβιντας Σαμπόνις.

Ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ, μια φιγούρα αναγνωρίσιμη (όχι μόνο λόγω του μεγέθους της) από την Αυστραλία ως τις Ηνωμένες Πολιτείες, αποφάσισε να γίνει πιο ενεργός στα social media και δημιούργησε λογαριασμό στο twitter.

Αφενός προσπαθεί να εναρμονιστεί με την τάση της εποχής, να εκσυγχρονιστεί και να ενημερώνεται. Αφετέρου θέλει να εκθέτει τις απόψεις - θέσεις του ως ο επικεφαλής του λιθουανικού μπάσκετ (πρόεδρος της Ομοσπονδίας) και ν' ανταλλάσσει απόψεις με τους ακολούθους του.

Η πρώτη ανάρτηση του 'Άρβι' ήταν αυτή. Λιτή.

 

Προφανώς θ' ακολουθήσουν σύντομα κι άλλες, πολύ πιο ενδιαφέρουσες.

Αρκούσε πάντως για να συλλέξει τους πρώτους 100άδες followers. Τις πρώτες τρεις ώρες είχε ήδη περισσότερους από 300. Δημοσιογράφοι, μέσα ενημέρωσης, απλός κόσμος έσπευσαν να πατήσει 'ακολουθήστε' προκειμένου να βλέπουν τις δημοσιεύσεις του πιο ολοκληρωμένου σέντερ που έπαιξε μπάσκετ.

Όχι όμως ο Ντομάντας Σαμπόνις. Όχι ακόμη τουλάχιστον, κερδίζοντας χρόνο έως τη στιγμή που θα τον πάρει τηλέφωνο ν' ανταποδώσει το follow που θα του έχει κάνει.

Ποιο παιδί θέλει να βλέπει τις αναρτήσεις των γονιών του; Ακόμη κι αν έχουν εξαιρετική σχέση, όπως αυτοί οι δύο.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Rick Bowmer

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.