O δίμετρος Τζαμάλ Μπράουν είναι 12 ετών και θυμίζει Λεμπρόν όταν καρφώνει

Στα χρόνια του δημοτικού, υπήρχε ο 'μεγάλος' από το γυμνάσιο που έπαιζε 'μόνος μου και όλοι σας'. Ο Τζαμάλ αρκείται στο να κάνει πλάκα στους συμμαθητές του και να καρφώνει από πάνω τους.

O δίμετρος Τζαμάλ Μπράουν είναι 12 ετών και θυμίζει Λεμπρόν όταν καρφώνει

Ο Τζαμάλ Μπράουν κινείται αέρινα στο παρκέ. Ο τρόπος που ντριπλάρει, οι δρασκελιές του μέσα στο γήπεδο, τα άλματα του και οι τοποθετήσεις του στη ρακέτα όταν καλείται να πάρει ριμπάουντ, θυμίζουν έναν οποιονδήποτε ολοκληρωμένο παίκτη κολλεγιακού πρωταθλήματος (τουλάχιστον). Επίσης ο Τζαμάλ Μπράουν είναι μόλις 12 ετών.

Όταν βλέπεις τον Τζαμάλ να αγωνίζεται ενάντια στους προέφηβους συμπαίκτες του, είναι φανερό πως εδώ υπάρχει μια μεγάλη αδικία, ένα cheat, όπως θα λέγαμε και στη γλώσσα του gaming. Ο νεαρός αθλητής, του οποίου ο πατέρας και ο παππούς έχουν ύψος 2.05 και η μητέρα βλέπει τον κόσμο από τα 185 εκατοστά, είναι μαθητής του Λυκείου Γουεστχειβεν, μέλος της αθλητικής ακαδημίας του Chris Paulκαι ζει μια παράξενη και ενδεχομένως σουρεαλιστική εφηβεία, στην πόλη Πόρτσμουθ της Βιρτζίνια.

Από τα στιγμιότυπα που κυκλοφορούν για εκείνον στο YouTube φαίνεται πως απολαμβάνει το μπάσκετ, είναι χαμηλών τόνων παιδί και προσπαθεί διαρκώς να βελτιώνεται, να γίνεται πιο εκρηκτικός και να χαρίζει διαρκώς στους συμμαθητές του στιγμιότυπα κατηγορίας 'δώστε μου τη μπάλα να την καρφώσω στο καλάθι'.

Αν αναζητήσεις τον Τζαμάλ Μπράουν, μια από τις πρώτες καταχωρήσεις που υπάρχουν για το όνομα του, ανήκει στο ESPN. Ο Τζαμάλ είναι σχεδόν βέβαιο πως πρόκειται να γίνει ένας από τους σταρ του κολλεγιακού πρωταθλήματος της φουρνιάς του 2025. Μέχρι τότε θα αρκείται στο να παίζει με τους κατά πολύ πιο μικροκαμωμένους συναθλητές και αντιπάλους του, θυμίζοντας κατά πολύ τους χαρακτήρες της ταινίας Space Jam που είχαν προκαλέσει σε αγώνα τον Μπάγκς Μπάνι και την παρέα του. Πόσο βαρετό θα είναι για τον Τζαμάλ να πρέπει να περιμένει πέντε χρόνια για να βρει αντιπάλους στο ύψος του και σήμερα να χαρίζει στιγμές showtime με κόλπα όπως 'περνάω την μπάλα ακόμα και κάτω από τα χέρια των αντιπάλων' παίζοντας με πιτσιρίκια;

Όσοι κρατήσετε μια μικρή αμφιβολία για την ηλικία του Τζαμάλ Μπράουν, για το αν είναι όντως 12 ετών, δεν θα συμφωνήσουμε -ούτε όμως και θα διαφωνήσουμε- μαζί σας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK