Νέβιλ και Κάραχερ 'εξαφάνισαν' μια δημοσιογράφο στον αέρα

Στη μέση μιας ζωηρής συνομιλίας με τη δημοσιογράφο Κέλι Κέιτς, οι δυο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές γύρισαν πλάτη και συνέχισαν να μιλούν προς αντίθετη κατεύθυνση. Όλα σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.

Νέβιλ και Κάραχερ 'εξαφάνισαν' μια δημοσιογράφο στον αέρα

Μια από τις δύσκολες στιγμές μιας καθημερινής εργασίας, είναι όταν οι συνάδελφοι σου δεν σου απευθύνουν το λόγο, νομίζουν ότι απλά είσαι ένα κινούμενο ντεκόρ που περιφέρεσαι γύρω τους. Αυτό συμβαίνει συνήθως με πολύ ντροπαλούς, σχεδόν αντικοινωνικούς εργαζόμενους, αυτό συνέβη και χθες, κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής μετάδοσης πριν από τον αγώνα Πρέμιερ Λίγκ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Σάουθαμπτον, όταν η Κέλι Κέιτς συνομιλούσε με τους Γκάρι Νέβιλ-Τζέιμι Καραχερ μέχρι κάποια στιγμή όπου οι δυο παλαίμαχοι αθλητές ξαφνικά έφυγαν από μπροστά της.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος του Sky Sports αναφερόταν στην πρόσφατη νίκη της Σάουθαμπτον επί της Μπράιτον με 1-0, εστιάζοντας στο τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα για τις πιθανότητες αποφυγής υποβιβασμού της ομάδας με τα ερυθρόλευκα, όταν η συζήτηση πήρε μια παράξενη τροπή:

"Ύστερα από τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, συγκεκριμένα μετά από τη νίκη ενάντια στη Μπράιτον, γίνεται σαφές ότι και αυτός (ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Ράλφ Είσενχατλ) ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Πόσο σημαντική είναι αυτή η τελευταία νίκη;" ρώτησε η Κέλι.

Γκάρι-Τζέιμι, μικρόφωνο σε εσάς.

"Ήταν μια τεράστια νίκη, αλλά είναι όμως ασφαλείς από τον υποβιβασμό; Με πέντε πόντους μακριά από την επίμαχη ζώνη, είναι σαφές πως βρίσκονται σε αρκετά καλή φόρμα." απαντάει ο Γκάρι Νέβιλ κοιτώντας προς τον παλαίμαχο παίκτη της Λίβερπουλ. Γυρνώντας την πλάτη στην Κέλι Κέιτς.

Γκάρι, γιατί;

Γκάρι Νέβιλ, μη φεύγεις, ΜΕΙΝΕ

Το επίμαχο clip - ορόσημο τηλεοπτικής αμηχανίας- έχει πια ξεπεράσει τα 22 εκατομμύρια views στο Twitter και η δημοσιογράφος του Sky Sports έχει προσπαθήσει με κάθε τρόπο να υποβαθμίσει το γεγονός και να μη φανεί ότι έμεινε πιο εκτεθειμένη, πιο #foreveralone από τον φτωχό και καταφρονεμένο Kenny που πεθαίνει στο τέλος κάθε επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς 'South Park'.

Η Κέιτς προσπάθησε να εξηγήσει, ότι οι δυο βετεράνοι επρόκειτο να πάρουν συνέντευξη από τον προπονητή της Σαουθάμπτον έξω από τα αποδυτήρια των ομάδων και πως χρειάζονταν μια ατάκα ως αφορμή για να κουβεντιάζουν, κατευθυνόμενοι προς εκείνο το σημείο. Έλλειψη σεβασμού προς τη δημοσιογράφο του Sky Sports ή μια πάρα πολύ κακή τηλεσκηνοθεσία; Σίγουρα δεν έχει υπάρξει πιο αμήχανη στιγμή σε μετάδοση αγώνα της Πρεμιέρ Λίγκ.

Κεντρική φωτογραφία: AP Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK