Ο ήχος που 'πάγωσε' τον Trump και διέκοψε αγώνα snooker

Όταν ένας... ήχος μέσα στην απόλυτη σιωπή, που έφερε γέλια και αμηχανία, στάθηκε η αιτία διακοπής σε αγώνα snooker, ανάμεσα στους Judd Trump και Ronnie O'Sullivan.

Αθλήματα όπως το tennis ή το snooker, απαιτούν την απόλυτη ησυχία από το κοινό που παρακολουθεί από τις εξέδρες. Ποιος ήχος θα μπορούσε να σταθεί περισσότερο ενοχλητικός για έναν παίκτη που προσπαθεί να σερβίρει ή να βάλει το μπαλάκι στην σωστή τρύπα;

Οι επιλογές είναι πολλές, αλλά ανάμεσα τους δύσκολα θα έβαζε κάποιος αυτήν που έφερε μια μίνι διακοπή στην αναμέτρηση του Judd Trump με τον Ronnie O'Sullivan. Ο πρώτος ήταν έτοιμος για ένα πολύ σημαντικό χτύπημα στην οικονομία του παιχνιδιού, το κοινό παρακολουθούσε με αγωνία μέσα σε νεκρική σιγή.

Μέχρι που ένας -όχι ασυνήθιστος είναι η αλήθεια, αλλά όχι και... ταιριαστός με την περίσταση- ήχος, "πάγωσε" τον Trump και έφερε γέλια και αμηχανία στην αίθουσα, ακόμη και στον O'Sullivan. Παρακολουθείστε το video, δώστε σημασία στο... ηχητικό εφέ και θα καταλάβετε.

Για την ιστορία, ο Trump πέτυχε τελικά τη βολή που ήθελε και στη συνέχεια κατάφερε να επιβληθεί του αντιπάλου του.

Photo credits: AP Photo/Xinhua, Gong Lei

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.