Ο... Κλέοπας Γιάννου της Πρέστον ζει το όνειρό του!

Η ιστορία του Κέβιν Ο' Κόνορ θυμίζει πολύ αυτή του δικού μας Κλέοπα Γιάννου. Ποδοσφαιρικά ουδεμία σχέση έχουν αφού ο μεν Ιρλανδός είναι αμυντικός, ενώ ο Γιάννου ήταν τερματοφύλακας. Το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι η εξωαγωνιστική τύχη.

Ο... Κλέοπας Γιάννου της Πρέστον ζει το όνειρό του!

Ο Κέβιν Ο' Κόνορ, αμυντικός της Πρέστον είναι ένας από τους τυχερότερους ανθρώπους τη νέα χρονιά! Έγινε πλουσιότερος κατά 1.000.000 ευρώ! Όχι, δεν πήρε μεταγραφή με παχυλό συμβόλαιο. Ο Ο' Κόνορ ήταν απλά ο νικητής του κρατικού λαχείου της Ιρλανδίας...

Ο θείος του ποδοσφαιριστή αγόρασε το "μαγικό χαρτάκι" και του το έκανε δώρο Χριστούγεννα, δίνοντας του την ευχή του να είναι πάντα τυχερός...

"Μίλησε" με τον Θεό ο θείος, αφού μερικές ημέρες μετά αποφάνθηκε ότι ο 22χρονος αριστερός οπισθοφύλακας ήταν ο μεγάλος νικητής της διαδικασίας.

Η ιστορία του μάλιστα μας θύμισε τον δικό μας, Κλέοπα Γιάννου, ο οποίος εγκατάλειψε στα 26 του την ενεργό δράση, έχοντας κερδίσει περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ! (Στα 31 του πάντως ο Γιάννου επέστρεψε για... ξεμούδιασμα στη Νέα Ιωνία).

News 24/7

24MEDIA NETWORK