Ο Μάικλ Φελπς έχασε το παγκόσμιο ρεκόρ του απ' τον... Κλαρκ Κεντ

Προσοχή! Δεν είναι τρολ... Ένας εκ των κορυφαίων κολυμβητών του κόσμου, ο Μάικλ Φελπς έχασε το ρεκόρ που είχε πετύχει το μακρινό 1995 απ' τον Κλαρκ Κεντ. Όχι τον Σούπερμαν, αλλά ένα... σούπερ ταλέντο στο συγκεκριμένο σπορ.

Ο Μάικλ Φελπς έχασε το παγκόσμιο ρεκόρ του απ' τον... Κλαρκ Κεντ

Θα μπορούσε να αποτελεί Χολιγουντιανό σενάριο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Ο Μάικλ Φελπς είδε το ρεκόρ που είχε πετύχει σε ηλικία δέκα ετών το μακρινό 1995 στο "Far West Internation" να... καταρρέει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα από ένα παιδί ίδιας ηλικίας.

Με την ιδιαιτερότητα ότι ο πιτσιρικάς λέγεται Κλαρκ Κεντ. Όπως ακριβώς ονομάζεται και ο Σούπερμαν. Όταν δεν φοράει την κόκκινη μπέρτα του...

Ο μικρός Κεντ έκανε τα 100μ. πεταλούδας σε 1:09:38 συντρίβοντας το 1:10:48 του Αμερικανού κολυμβητή που στην καριέρα του κατέκτησε 27 ολυμπιακά μετάλλια.

"Τώρα που κατέρριψα το ρεκόρ του Φελπς, κάποιοι δεν με φωνάζουν Κλαρκ αλλά Σούπερμαν", δήλωσε ο νεαρός κολυμβητής που ασχολείται με το σπορ μόνο τέσσερα χρόνια.

"Ενα τεράστιο μπράβο στον Κλαρκ Κεντ για την συντριβή του ρεκόρ στο μίτινγκ. Συνέχισε έτσι φίλε μου", ήταν τα λόγια με τα οποία επέλεξε να συγχαρεί τον πιτσιρικά ο Αμερικανός πρωταθλητής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK