Ο Μπεχράμι "χτύπησε" τατουάζ για την παιδική του ηλικία στο Κόσοβο!

Ένα απίστευτο τατουάζ κοσμεί το πόδι του παίκτη του Μάρκο Σίλβα στη Γουότφορντ, Βαλόν Μπεχράμι. Ο Ελβετός που γεννήθηκε στο Κόσοβο... ζωγράφισε όλες τις αναμνήσεις του από την παιδική του ηλικία με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό (PHOTO).

Έχουμε δει πολλά τατουάζ στα σώματα ποδοσφαιριστών, αλλά ο Βαλόν Μπεχράμι ανέβασε κατά πολύ τον πήχη. Γιατί; Μα γιατί "ζωγράφισε" την παιδική ηλικία του στο δεξί πόδι!

Ο Μπεχράμι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη Μιτρόβιτσα στο βόρειο Κόσοβο στη δεκαετία του 1980. Μια δεκαετία στην οποία το Κόσοβο βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, με τις εντάσεις μεταξύ Σέρβων και Αλβανών να δημιουργούν εχθρική ατμόσφαιρα.

Ο άσος της Γουότφορντ, ομάδας του Μάρκο Σίλβα, τα έζησε όλα αυτά από πρώτο χέρι. Η οικογένειά του αναγκαστικά αναζήτησε την τύχη της αλλού, επιλέγοντας την Ελβετία, μια χώρα για την οποία τελικά αγωνίζεται σε εθνικό επίπεδο ο Μπεχράμι.

Στο πόδι του λοιπόν το νέο του τατουάζ δείχνει όλα όσα έζησε. Φαίνεται ο ίδιος σαν παιδάκι να κλωτσά μια μπάλα στους δρόμους στο Κόσοβο, την ώρα που από πάνω του πετούν πολεμικά αεροπλάνα. "Όλη μου η ζωή σε ένα αριστούργημα", έγραψε ο ίδιος στο twitter. Δεν έχει κι άδικο.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".