Ο ποδοσφαιριστής που απέρριψε μια βραδιά με την Πάμελα Άντερσον

Ο Ντρις Μέρτενς πριν από μερικά χρόνια είχε την ευκαιρία να ζήσει το εφηβικό όνειρο του κάθε σύγχρονου άντρα. Όμως αποφάσισε να αρνηθεί ευγενικά, διότι είχε έναν πολύ σοβαρό λόγο.

Ο ποδοσφαιριστής που απέρριψε μια βραδιά με την Πάμελα Άντερσον

Ναυαγοσώστρια της μικρής οθόνης, μοντέλο, ηθοποιός (με καλτ αποτελέσματα συνήθως), σύζυγος εκκεντρικών σταρ της μουσικής και του κινηματογράφου, πορνοστάρ που έκανε το home video μόδα, με εκατομμύρια φανατικούς, ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων και με απόπειρες διαμόρφωσης πολιτικού λόγου τα τελευταία χρόνια ( κοντά και στον Γιάνη Βαρουφάκη), η Πάμελα Άντερσον έχει αλλάξει πάρα πολλούς ρόλους τα τελευταία 28 χρόνια, αν και πάντα είχε έναν σταθερό: Αυτόν της αντρικής φαντασίωσης.

Για τον Ντρις Μέρτενς όμως, ίσως τα πράγματα να ήταν λίγο διαφορετικά.

Utrecht's Dries Mertens tries a shot as Napoli's  Juan Camilo Zúñiga, left, of Colombia, and Fabiano Santacroce, right, try to oppose him during an Europa League, Group K, soccer match between Napoli and Utrecht at the San Paolo stadium in Naples, southern Italy, Thursday, Sept 16, 2010.  (AP Photo/Salvatore Laporta)
Utrecht's Dries Mertens tries a shot as Napoli's Juan Camilo Zúñiga, left, of Colombia, and Fabiano Santacroce, right, try to oppose him during an Europa League, Group K, soccer match between Napoli and Utrecht at the San Paolo stadium in Naples, southern Italy, Thursday, Sept 16, 2010. (AP Photo/Salvatore Laporta) ASSOCIATED PRESS

Ήταν το 2010, όταν η Λίβερπουλ αγωνιζόταν με την Ουτρέχτη για τo Europa League. H ολλανδική ομάδα βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο Λίβερπουλ και προετοιμαζόταν ψυχολογικά για μια δύσκολη αναμέτρηση. Στο ίδιο ξενοδοχείο βρισκόταν και η Πάμελα Άντερσον. Η σταρ του Χόλιγουντ εντόπισε αμέσως τον Μέρτενς και δεν έχασε χρόνο.

Γοητευμένη από την παρουσία του, τον κάλεσε για ποτό, υπονοώντας ότι η πρόσκληση αφορούσε αποκλειστικά εκείνον, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα συμπαικτών του. Οι δυο τους κουβέντιασαν για λίγη ώρα, αλλά ο Μέρτενς στο τέλος απέρριψε την πρόταση. Ο Βέλγος παίκτης σε δηλώσεις του στο Sudpresse, ισχυρίστηκε πως απέρριψε αυτή την πρόταση διότι είχε ευρωπαϊκό αγώνα την επόμενη μέρα και ήθελε να είναι ήρεμος και συγκεντρωμένος.

Ο ποδοσφαιριστής που απέρριψε μια βραδιά με την Πάμελα Άντερσον

Η Πάμελα πάντως, επέμεινε και όταν οι δυο τους έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία, του χάρισε το τηλέφωνο της, με την επιθυμία να συναντηθούν μετά τον αγώνα της Ουτρέχτης με τη Λίβερπουλ. Στο παιχνίδι, ο Βέλγος στάρ δεν κατάφερε να σκοράρει, δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα και 'σκύλιασε' από πείσμα.

Ο Μέρτενς δεν κάλεσε ποτέ την Πάμελα Άντερσον, η οποία περίπου επτά χρόνια αργότερα βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άλλου ποδοσφαιριστή, του 33χρονου Γαλλομαροκινού Ραμί της Μαρσέιγ.

Ο Μέρτενς βρίσκεται στο δυναμικό της Νάπολι πλέον και όντας παντρεμένος με το μοντέλο Κέιτ Κερκοφς, έμεινε στην ιστορία ως 'ο ποδοσφαιριστής που έριξε χυλόπιτα στην Πάμελα Άντερσον'.

Ο ποδοσφαιριστής που απέρριψε μια βραδιά με την Πάμελα Άντερσον

Φωτογραφίες: AP Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK