Ο Πογκμπά πήγε το μαλλί του σε άλλο... επίπεδο!

Ο Πολ Πογκμπά είναι εδώ και καιρό εκτός δράσης λόγω τραυματισμού όμως βρίσκει τρόπους να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο τελευταίος ήταν η επίσκεψή του σε... μπαρμπέρη (PHOTO)!

Manchester United's Paul Pogba runs ahead of the Champions League group A soccer match between Manchester United and Basel, at the Old Trafford stadium in Manchester, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester United's Paul Pogba runs ahead of the Champions League group A soccer match between Manchester United and Basel, at the Old Trafford stadium in Manchester, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Έχει χάσει τα 12 τελευταία παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω τραυματισμού και η αλήθεια είναι πως λείπει από τους "κόκκινους διαβόλους", κάτι που έχει επισημάνει ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις του ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Η ώρα πάντως της επιστροφής στα γήπεδα για να ιδρώσει την κόκκινη φανέλα δεν αργεί για τον Πολ Πογκμπά και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως επισκέφτηκε ένα διάσημο κουρείο στο Λονδίνο για να αλλάξει το λουκ του στο μαλλί ενόψει της επανεμφάνισής του στο χορτάρι.

"New levels, brings new devils" ("Νέα επίπεδα φέρνει νέους διαβόλους") ήταν το σχόλιο που έκανε στο Instagram o κομμωτής του Γάλλου σούπερ σταρ, θέλοντας να παρουσιάσει το έργο του.

Και τι... έργο. Τρία διαφορετικά χρώματα στο μαλλί του άσου των "τρικολόρ", Πογκμπά!

New levels ,brings new devils #heretocreate @paulpogba @manchesterunited #pogba #astarbarbers

A post shared by A STAR BARBERS (@astarbarbers) on

Double tap if

A post shared by A STAR BARBERS (@astarbarbers) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK