Ο Πρίντεζης συμβουλεύει: όχι πεπόνι τα βράδια...

Η απάντηση του Γιώργου Πρίντεζη σε σχόλιο που του έγινε στο instagram ήρθε από την "Αλίκη στο Ναυτικό".

Αρέσουν ή όχι οι κινηματογραφίες ταινίες με πρωταγωνίστρια τη Βουγιουκλάκη, γούστα είν' αυτά, έχουν αφήσει το σημάδι τους. Χάρη σε κωμικές σκηνές και σεναριακές ατάκες που έγιναν κλασικές.

Την "Αλίκη στο Ναυτικό" θα τη θυμάσαι σίγουρα για τον σουρεαλιστικό διάλογο του πεπονιού μεταξύ του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και του Γιώργου Τσιτσόπουλου μετά το σιωπητήριο.

Αν όχι, θυμηθείτε τον και γελάστε άφοβα...

 

Πόσες και άλλες τόσες φορές δεν έχουμε χρησιμοποιήσει στην καθημερινότητά μας την εν λόγω φράση.

Μάλλον είναι από τις αγαπημένες και του Γιώργου Πρίντεζη (κι ας υπηρέτησε στο στρατό ξηράς). Ο οποίος σε... όνειρο ακολούθου του στο instagram που τον είδε να φοράει τα πράσινα και να σκοράρει για τρεις εναντίον του Ολυμπιακού, απάντησε με μια ιατρική συμβουλή που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βαρυστομαχιά του Τάκη στην ταινία του Αλέκου Σακελλάριου που ήρθε πρώτη σε εισιτήρια το 1961, ανάμεσα στις 58 παραγωγές εκείνες της χρονιάς!

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!