Ο Teddy ήταν ο 'βασιλιάς' του αγώνα Suns-Lakers

Όχι πια, άλλα δάκρυα για το 6χρονο αγόρι που πέρασε μόνο του τα γενέθλια του. Οι Phoenix Suns φρόντισαν ώστε να κλάψουν όσοι δεν πήγαν στο πάρτι του.

Ο Teddy ήταν ο 'βασιλιάς' του αγώνα Suns-Lakers

Την ιστορία του 6χρονου Τeddy την έμαθες. Φευ. Όλος ο κόσμος διάβασε για τους συμμαθητές που δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο γενέθλιο πάρτι του και είδαν τη φωτογραφία του θλιμμένου αγοριού, στην άδεια πιτσαρία που είχε 'κλειστεί' για εκείνον και τους υποτιθέμενους φίλους του.

Ο Teddy ήταν ο 'βασιλιάς' του αγώνα Suns-Lakers

Από εκείνη την ημέρα (Κυριακή ήταν), ο Teddy μόνο χαμογελά και μάλλον οι συμμαθητές του (μαζί και οι γονείς τους) τραβούν τα μαλλιά τους. Πέραν του ότι ο μικρός δέχθηκε χιλιάδες ευχές, δέχθηκε και δεκάδες δώρα από γνωστούς και αγνώστους, με μεγαλύτερο την πρόσκληση των Phoenix Suns να παρακολουθήσει την επίσκεψη των Lakers του LeBron James στην πόλη. Για την ιστορία, οι Lakers πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη για φέτος (131-113).

Τον υποδέχθηκαν οι cheerleaders των 'Ήλιων" μαζί με τη μασκότ του οργανισμού. Μόλις τον είδαν, του παρέδωσαν τη φανέλα της ομάδας, στο μέγεθος του και με το όνομα του, ένα στέμμα από αυτά που φορούν τα παιδιά που 'χουν γενέθλια και διάφορα άλλα προϊόντα με το logo του οργανισμού. Το χαμόγελο του Teddy έφτασε έως τα αυτιά και έμεινε εκεί, ενόσω αντάλλαξε high-five με όλα τα μέλη της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK