Ο Τeddy θα γιορτάσει με τον LeBron James

Ο 6χρονος Teddy κάλεσε 32 συμμαθητές του για τα γενέθλια του. Δεν εμφανίστηκε άνθρωπος. Δεν πειράζει. Θα γιορτάσει με τους χιλιάδες φαν που θα δουν την επίσκεψη των Lakers του LeBron James στο Phoenix.

Ο Τeddy θα γιορτάσει με τον LeBron James

O Teddy είναι το 6χρονο παιδί από το Tuscon της Arizona που είχε γενέθλια, κάλεσε όλη του την τάξη (32 άτομα) στο πάρτι του, όλοι είπαν πως θα πάνε και τελικά, δεν εμφανίστηκε άνθρωπος. Ας ξεπεράσουμε τη γαϊδουριά του "ναι, θα έλθω" ενώ υπάρχει πάντα το "δεν θα μπορέσω" (γιατί όλοι την έχουμε κάνει κάπου, κάποτε) και ας σταθούμε στο τι ακολούθησε της φωτογραφίας που έστειλε η μητέρα του 6χρονου σε δημοσιογράφο του Tuscon, ο οποίος προχώρησε στη δημοσίευση του στα social network.

H απογοήτευση του μικρού είναι τέτοια που αν έχεις το παραμικρό στοιχείο ενσυναίσθησης μοιράζεσαι τον πόνο του. Πολύ περισσότερο αν βάλεις τον εαυτό σου στη θέση του -όποια και αν είναι η ηλικία σου. Αυτοί ήταν οι λόγοι που ο Teddy έγινε viral. Ο Nick VinZant, ο δημοσιογράφος που έκανε το ποστάρισμα έγραψε "αν βρείτε την ευκαιρία, σας παρακαλώ να ευχηθείτε χρόνια πολλά στον Τeddy". Η ανταπόκριση ήταν τέτοια που ο Teddy θα διαβάζει τα μηνύματα (και θα λαμβάνει δώρα), μέχρι τα επόμενα γενέθλια του. Κάποιοι έκαναν πολλά περισσότερα.

Για παράδειγμα, τοπική εταιρεία με αυτοκίνητα του πρόσφερε μια "λιμουζίνα σε σχήμα ποντικιού" για να κάνει μια βόλτα και εξτρά καλούδια. Και μετά τοποθετήθηκαν οι Phoenix Suns επί του θέματος: του πρόσφεραν δωρεάν εισιτήρια για το παιχνίδι εναντίον των Lakers, τα ξημερώματα "για να γιορτάσεις με χιλιάδες άλλους ανθρώπους, στο δικό μας μέρος". Του έταξαν και μια έκπληξη.

Ακολούθησε η ποδοσφαιρική ομάδα "Phoenix Rising" που τον κάλεσε "να πάρεις την πίτσα που έμεινε και να γιορτάσεις με 7000 από τους πιο στενούς μας φίλους, στο επικείμενο αγώνα για τα playoffs".

Ο μικρός ανταπέδωσε με ένα μεγάλο φιλί.

Photo:AP Photo/Ross D. Franklin

News 24/7

24MEDIA NETWORK