Ο τρελο-Μπαλοτέλι τρολάρει και γίνεται... Ομπάμα!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι διανύει τρομερή φόρμα στο γήπεδο και φρόντισε να μεταφέρει την καλή του διάθεση στα social media με την τρομερή μεταμόρφωσή του (PHOTO)

Nice's Mario Balotelli, 2nd right, celebrates with teammates after he scored during a Europa League group K soccer match between Zulte Waregem and Nice at the Regenboog stadium in Waregem, Belgium, on Thursday, Sept. 14, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Nice's Mario Balotelli, 2nd right, celebrates with teammates after he scored during a Europa League group K soccer match between Zulte Waregem and Nice at the Regenboog stadium in Waregem, Belgium, on Thursday, Sept. 14, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Η άστατη εξωγηπεδική ζωή ανήκει στο παρελθόν και ο Μάριο Μπαλοτέλι δείχνει φέτος με την παρουσία του στην Νις (12 γκολ στο πρωτάθλημα) πως όχι μόνο θυμίζει τον παλιό καλό "Super Mario" αλλά έχει τη δυνατότητα επιστροφής στη Serie A αλλά και στην εθνική Ιταλίας.

Η εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται έχει μάλιστα και θετικότατο αντίκτυπο στην προσωπική ζωή του, με τον 27χρονο επιθετικό να δείχνει τη διάθεσή του με μία φωτογραφία-έπος!

Ένα φωτομοντάζ όπου το πρόσωπό του βρίσκεται στο σώμα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, με τον φορ της ομάδας της Νίκαιας να σχολιάζει στην προσωπική σελίδα του στο Instagram: "Όταν ήμουν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK