Ο Τζόκοβιτς επιστρέφει στις ρίζες του και συγκινεί!

Συγκινητική επιστροφή! Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επισκέφτηκε το μέρος που έκανε τα πρώτα του χτυπήματα με ρακέτα το 1998, το οποίο αντέχει παρά τους βομβαρδισμούς (VIDEO).

Παρά τις βόμβες και τον πόλεμο, ο τοίχος στο Καπαόνικ όπου ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε τα πρώτα του χτυπήματα ως τενίστας, είναι ακόμα όρθιος.

Και ο Σέρβος πρωταθλητής όχι μόνο αποφάσισε να επισκεφτεί αυτό το μέρος που είναι γεμάτο αναμνήσεις και συναισθήματα για τον ίδιο (ο τοίχος έχει γεμίσει από τρύπες από σφαίρες όπλων) αλλά ανέβασε και ένα video στο Facebook για να απαθανατίσει αυτή τη στιγμή.

 

"Αυτό είναι το αγαπημένο μου γήπεδο τένις από όσα υπάρχουν. Ο τοίχος είναι ο καλύτερος αντίπαλος στον κόσμο απέναντι στον οποίο μπορεί κανείς να προπονηθεί: δεν χάνει ποτέ", τόνισε ο Νο 1 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης.

"Η τελευταία φορά που έπαιξα εδώ ήταν το 1998", πρόσθεσε ο Σέρβος πρωταθλητής πριν πάρει στα χέρια του μία ρακέτα και αρχίσει τα χτυπήματα προς τον τοίχο της... καρδιάς του.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!